Primăvara clar a venit!! Tarabele din piaţă sunt pline cu sănătate şi vă propunem o variantă de gustare/cină rapidă pentru a vă putea bucura cât mai mult de aerul curat şi mirosul de flori de afară!!
Număr porții:
6Timp pregătire:
10 minTimp gătire:
-Timp total:
10 min.Ingredinte
Avem nevoie de:
1 legătură leurdă
10 boabe de migdale
1 lg seminţe de in
1 ardei kapia
2 Lg ulei de măsline
1 Lg cremă tofu
sare
piper
bucurie
Instrucțiuni
- Se spală foarte bine leurda.
- Se foloseşte blenderul cu lama în formă de S şi se introduce leurda până se formează o pastă.
- Separat îm acelaşi blender se mixează migdalele, împreună cu seminţele de in şi ardeiul kapia.
- Se adaugă pasta de leurdă obţinută anterior şi se mixează în continuare, adăugând uleiul şi crema de tofu.
- Se aromează cu puţină sare şi piper, toate două după gustul fiecărui bucătar.
- Se serveşte cu bucurie şi, gata, spor la treabă, căci de la scris mi s-a făcut poftă şi merg să mă mai răsfăţ cu o felie!
Nici un comentariu