Când vrei un mic dejun care să fie rapid, gustos și sățios poți încerca această rețetă simplă și delicioasă.
Număr porții:
4Timp pregătire:
5 min.Timp gătire:
-Timp total:
5 min.Ingredinte
Avem nevoie de:
200 g brânză de vaci
300-350 g smântână
pătrunjel
sare
piper
boia
Instrucțiuni
- Brânza se amestecă cu smântâna, bine, bine de tot.
- Se adaugă condimentele, iar cantitatea este în funcție de gustul fiecăruia.
- Se pune o mână de pătrunjel (se poate pune și mărar sau, doar mărar ) care a fost mărunțit și se mai amestecă până se obține o cremă bună de tot.
- Gata, micul dejun pentru weekend e asigurat și mai spun atât: după ce veți face o dată această cremă, nu mai e cale de întoarcere.
- Poftă bună de pe acum!
Caruso, începutul promițător al unui restaurant cu dichis | FoodCrew
[…] desert pe care l-am văzut și pe pagina lor de Facebook și mi-a plăcut foarte mult cum arată. Crema de brânză din tartă mi s-a părut de fapt un mousse, era foarte aerată și light. Mi-a plăcut ca nu era […]
Comentarii
Maria
e grozava, mai ales intinsa pe paine prajita 🙂
Migdala Sarata
Da, da. Eu ma cam grabeam in acea dimineata, dar cam asa o mananc, mai ales iarna 🙂