Cremă de brânză cu smântână

Printează | Email

Când vrei un mic dejun care să fie rapid, gustos și sățios poți încerca această rețetă simplă și delicioasă.

Crema de branza cu smantana

Număr porții:

4

Timp pregătire:

5 min.

Timp gătire:

-

Timp total:

5 min.

Ingredinte

Avem nevoie de:
200 g brânză de vaci
300-350 g smântână
pătrunjel
sare
piper
boia

Instrucțiuni

  • Brânza se amestecă cu smântâna, bine, bine de tot.

Branza de vaci

  • Se adaugă condimentele, iar cantitatea este în funcție de gustul fiecăruia.
  • Se pune o mână de pătrunjel (se poate pune și mărar sau, doar mărar ) care a fost mărunțit și se mai amestecă până se obține o cremă bună de tot.

Smantana cu patrunjel

  • Gata, micul dejun pentru weekend e asigurat și mai spun atât: după ce veți face o dată această cremă, nu mai e cale de întoarcere.
  • Poftă bună de pe acum!

 

 

 

[…] desert pe care l-am văzut și pe pagina lor de Facebook și mi-a plăcut foarte mult cum arată. Crema de brânză din tartă mi s-a părut de fapt un mousse, era foarte aerată și light. Mi-a plăcut ca nu era […]

Comentarii

Maria

15 November 2013 at 15:31

e grozava, mai ales intinsa pe paine prajita 🙂

    Migdala Sarata

    15 November 2013 at 15:56

    Da, da. Eu ma cam grabeam in acea dimineata, dar cam asa o mananc, mai ales iarna 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul