Cum e început de toamnă, gospodinele se și pregătesc de murături și alte bunătăți. Pentru gospodinele tinere, care se luptă cu timpul, această zacuscă e varianta rapidă și gustoasă a celei clasice.
Număr porții:
6Timp pregătire:
15 min.Timp gătire:
-Timp total:
15 min.Ingredinte
Avem nevoie de:
200 g dovlecel (jum de dovlecel)
100 g gogoșar (1 gogoșar și jumătate)
50 g roșii uscate în ulei
100 g semințe de floarea soarelui puțin hidratate
4 căței de usturoi
1 leg pătrunjel
sare
piper
Instrucțiuni
- Se curăță toate ingredientele și se taie cuburi, nu foarte mici.
- Se introduc în robotul cu lama în formă de S.
- Se mixează până devin ca o pastă.
- Gata, asta e tot!
- Se servesțe cu pâine, brânză, sau orice vă mai trage cu ochiul. Se poate servi și ca atare deoarece e incredibil de gustoasă și, chiar e varianta rapidă la zacusca clasică, făcută de priceputele gospodine.
- Poftă bună!
Nici un comentariu