Pateu crud de spanac cu smochine

Printează | Email

Un aperitiv delicios, sănătos, bogat în vitamine, cu timp de preparare de doar 5 minute.

Număr porții:

2

Timp pregătire:

5 min.

Timp gătire:

5 min.

Timp total:

10 min.

Ingredinte

Avem nevoie de:
1 farfurie de frunze proaspete de spanac
4 smochine
2 morcovi mici
2 căței de usturoi
1/2 linguriță de curry sau garam masala (amestec indian)
sare
ulei de măsline
semințe de susan

Instrucțiuni

  • Morcovii, usturoiul și smochinele se taie bucăți mici
  • Se introduc împreună cu frunzele de spanac în vasul de blender
  • Se pasează până când compoziția devine omogenă
  • Se adaugă sare după gust, câteva picături de ulei de măsline și condimentele.
  • Se servește cu felii de pâine integrală
  • Gustul este ușor dulceag și picant, plăcut aromat cu usturoi.
  • Poftă bună!

spanac reteta pateu
morcovi si smochine
pateu spanac crud
pateu spanac cu smochine
servire pateu spanac

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul