Supă crudă de spanac

Printează | Email

Pentru a mânca ceva bun și sănătos nu trebuie să stai în bucătărie ore întregi. Poți să gătești un preparat delicios în doar câteva minute.

Îmi cumpărasem o plasă de spanac de la piață și mă gândeam cum să îl gătesc în alte moduri decât cele pe care le știam deja. Inspirată de meniurile de la BioFresh, mi-a venit ideea de a prepara o supă crudă.

 

Număr porții:

Timp pregătire:

Timp gătire:

Timp total:

Ingredinte

Ingrediente:
o mână de spanac
200 ml apă
2 linguri de smântână
1 cățel de usturoi

Instrucțiuni

Timp de preparare

5 minute

Mod de preparare

Am spălat spanacul în câteva ape pentru a-l curăța de pământ. Am încălzit apa (nu am fiert-o, doar am încălzit-o astfel încât să aibă temperatura unei supe).

Am pus în recipientul de blender spanacul, usturoiul tăiat felii și apa călduță. Le-am pasat până a devenit totul ca o supă. La final am adăugat puțină sare și cele două linguri de smântână. Am pornit din nou blenderul pentru a omogeniza bine compoziția.

Și gata! Am servit imediat. Gustul supei a fost foarte răcoritor și foarte aromat. Compoziția a fost ușor cremoasă, datorită smântânii.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul