Pentru a mânca ceva bun și sănătos nu trebuie să stai în bucătărie ore întregi. Poți să gătești un preparat delicios în doar câteva minute.
Îmi cumpărasem o plasă de spanac de la piață și mă gândeam cum să îl gătesc în alte moduri decât cele pe care le știam deja. Inspirată de meniurile de la BioFresh, mi-a venit ideea de a prepara o supă crudă.
Număr porții:
Timp pregătire:
Timp gătire:
Timp total:
Ingredinte
Instrucțiuni
Timp de preparare
5 minute
Mod de preparare
Am spălat spanacul în câteva ape pentru a-l curăța de pământ. Am încălzit apa (nu am fiert-o, doar am încălzit-o astfel încât să aibă temperatura unei supe).
Am pus în recipientul de blender spanacul, usturoiul tăiat felii și apa călduță. Le-am pasat până a devenit totul ca o supă. La final am adăugat puțină sare și cele două linguri de smântână. Am pornit din nou blenderul pentru a omogeniza bine compoziția.
Și gata! Am servit imediat. Gustul supei a fost foarte răcoritor și foarte aromat. Compoziția a fost ușor cremoasă, datorită smântânii.
Nici un comentariu