O rețetă de primăvară ce este gata imediat, cu arome puternice, foarte sățioasă și sănătoasă.
Număr porții:
2Timp pregătire:
15 min.Timp gătire:
20 min.Timp total:
35 min.Ingredinte
Avem nevoie de:
350 g spanac
1 legătură ștevie
10 ciuperci
4 căței usturoi
1 cutie lapte de cocos
2 lg sos de soia
1 lg oțet balsamic
mărar
sare
ulei
Instrucțiuni
- Se spală bine spanacul și ștevia și se rup în bucăți potrivite ca mărime.
- Se mărunțeste usturoiul și se călește puțin în ulei.
- Se adaugă spanacul crud, se călește cam 3 minute, ulterior se adaugă și ștevia, iar la sfârșit ciupercile tăiate pătrățele.
- Peste această compoziție se pune laptele de cocos și se fierbe totul puțin.
- Se adaugă mărarul, sosul de soia și oțetul balsamic (ultimele două fiind opționale), se potrivește de sare și gata.
- Poftă bună! Vă asigur că e delicioasă.
- P.S.: Poza e făcută cu telefonul, deoarece nu am mai avut răbdare să scot aparatul, așa bine mirosea și așa poftă îmi era.
Nici un comentariu