Tocăniță de ștevie, spanac și ciuperci

Printează | Email

O rețetă de primăvară ce este gata imediat, cu arome puternice, foarte sățioasă și sănătoasă.

Mancare de spanac, stevie si ciuperci

Număr porții:

2

Timp pregătire:

15 min.

Timp gătire:

20 min.

Timp total:

35 min.

Ingredinte

Avem nevoie de:
350 g spanac
1 legătură ștevie
10 ciuperci
4 căței usturoi
1 cutie lapte de cocos
2 lg sos de soia
1 lg oțet balsamic
mărar
sare
ulei

Instrucțiuni

  • Se spală bine spanacul și ștevia și se rup în bucăți potrivite ca mărime.
  • Se mărunțeste usturoiul și se călește puțin în ulei.
  • Se adaugă spanacul crud, se călește cam 3 minute, ulterior se adaugă și ștevia, iar la sfârșit ciupercile tăiate pătrățele.
  • Peste această compoziție se pune laptele de cocos și se fierbe totul puțin.
  • Se adaugă mărarul, sosul de soia și oțetul balsamic (ultimele două fiind opționale), se potrivește de sare și gata.
  • Poftă bună! Vă asigur că e delicioasă.
  • P.S.: Poza e făcută cu telefonul, deoarece nu am mai avut răbdare să scot aparatul, așa bine mirosea și așa poftă îmi era.

Tocanita de spanac cu stevie

 

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul