Meniul zilei la Punto

Punto
Sinaia

Aflați noi în centrul stațiunii Sinaia, cu un mare semn de întrebare plutind asupra noastră “Azi unde mai mâncăm?”, am cedat la oferta expusă de fast-food-ul Punto, care anunța meniul zilei la un preț de 14,99 Ron. Nu știam ce anume e la meniul zilei, pentru că nu era precizat, iar nici înăuntru nu scria undeva. Un afiș însă ne anunța “Comanda se face la casă”, așa că un băiat de după tejghea ne anunță: ciorbă țărănească de legume, cartofi prăjiți cu cârnat de casă și o prăjitură. Suna acceptabil, așa că am comandat și câte o apă plată și ne-am așezat la o masă.

Decorul nu era neapărat cel al unui fast-food, ci mai degrabă al unui bistro cochet. La intrare un playground pentru copii, în rest mese și scaune de lemn, și câteva canapele roșii. Clienți nu erau foarte mulți, doar vreo 3 mese ocupate, și la toate se servea meniul zilei. Meniul expus însă deasupra casei: fiind un fast-food, pe meniu se regăseau în special pizza și paste. O pizza costa aproximativ 35 Ron, însă gramajul era foarte mare, o astfel de pizza ar fi fost suficientă pentru două persoane.

Ciorba de legume ne-a fost servită neașteptat de repede și a fost neașteptat de gustoasă. Avea un conținut bogat de legume, numai bine condimentată, iar porția a fost suficientă. Cartofii prăjiți au fost în schimb în genul celor de la McDonald’s, iar cârnații, deși erau proaspeți, și aveau un gust ok, nu mi s-au părut grozavi, pentru că nu îmi plac cârnații din principiu. A compensat prajitura: foarte cremoasă și proaspătă. Alt lucru remarcabil pentru un fast-food: era foarte curat, atât pe mese, cât și pe jos (deși era o zi foarte ploioasă). Curățenia era prezentă și în toaletă.

Cu alte cuvinte, mâncarea și serviciile de la Punto au fost strict OK. Nu știu însă dacă aș mai reveni acolo, poate pentru a încerca o pizza sau niște paste. Oricum, dacă sunteți în centrul orașului, și din comoditate nu vreți să vă deplasați în altă parte, merită să treceți și la Punto să vă convingeți.

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Punto

Adresă:
Blvd. Carol I, nr. 8, Sinaia
Telefon:
Website:

Meniul zilei la Punto | Șmen.ro

22 September 2010 at 12:24

[…] Meniul zilei la Punto […]

[…] This post was mentioned on Twitter by Alex Albu, Andrei Mărin, Adi Dragos, Adela Vacaru, FoodCrew and others. FoodCrew said: Meniul zilei chiar în centrul orașului #Sinaia, la fast-food-ul Punto: http://bit.ly/c7nTWm. […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul