3F: Jekyll & Hyde

3F Fantastic Fast Food
Timișoara

3F: Fantastic Fast Food. Mdeah… şi eu sunt regina Victoria I! 🙂

Dar să începem cu începutul.

3F e unu’ din primele fast-food-uri deschise în Timişoara. A apărut în ’95 în plin complex studenţesc şi pentru mult timp a avut monopol. Nici acum nu o duc aşa de rău.

Prima dată le-am încercat mâncarea prin 2001 şi am fost încântat. Era suficientă şi cel mai important, era bună. Erau pe val până acum aproape 4 ani când…

După ce în primii ani de existenţă au pus accent pe calitate şi au câştigat un număr mare de clienţi, şi-au întors privirea doar spre bani, şi din punctul meu de vedere au pierdut. Sunt convins că o duceau mult mai bine când atârnai 5 minute pe afară în speranţa că se eliberează o masă decât acum când abia vezi un sfert din mese ocupate. Acum mâncarea e incredibil de seacă: zero gust, zero aromă (orez cu legume şi şniţel de pui ca pasta!). Parcă mănânc plastic.

Şi ca povestea să fie cât mai interesantă, când a apărut FoodCourt la Iulius Mall, 3F şi-a deschis acolo a 3-a locaţie. (A 2-a e la Kapa, un mister total pentru mine. Nu ştiu câtă lume ştie de punctul ală sau mănâncă acolo.) 3F de la Iulius Mall e genial de bun. Mâncarea e proaspătă (spanacul e absolut delicios!), iar preţul e extrem de mic; doar Kartoffel şi KFC îi fac faţă. Ca să mănânci la aceeaşi calitate în Timişoara trebuie să scoţi de cel puţin de 2 ori mai mulţi bani din buzunar în alt restaurant.

Urmând modelul 3F Hyde Complex, mă aştept ca şi 3F Jekyll Iulius Mall să-şi schimbe cât de curând politica şi în loc de o masă caldă şi gustoasă să ne ofere bucate la fel de atractive ca şi plasticul din care sunt făcute tacâmurile.

Dar cine ştie, poate că binele învinge.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

3F Fantastic Fast Food

Adresă:
Aleea Studentilor, Nr. 1 (Complex Stundențesc)
Telefon:

[…] era un fum insuportabil înauntru şi ar fi trebuit să mâncăm din picioare), Pret-a-manger şi 3F şi nu în ultimul rând pe Zet şi a lui shaorma. Aşa am ajuns din nou la greci, după o lungă […]

Comentarii

Dan Chichernea

18 September 2009 at 8:51

N-am mai mâncat la 3F din studenţie. Era ok pe vremea aia, acum…
Off topic: S-a dus dracu oferta la Giovanna(aia cu 26 ron la 2 pizza comandate) Ieri am comandat şi mi-au spus că nu mai e valabilă oferta. Bine că m-au anunţat măcar.

    Infidel Gastro

    18 September 2009 at 14:14

    Ce ţi-e şi cu minunile astea 🙂

    Oare care pizzerie dă chix next?

Dan Chichernea

20 September 2009 at 19:04

Nu ştiu, eu rămân pe Giovanna şi cu preţurile astea fără ofertă. Merită !

Naiada

26 April 2010 at 22:26

Subscriu referitor la 3F Mall. În complex salatele pot spune că au rămas ok şi ciorba de perişoare e o nebunie. Aşa ciorbă de perişoare n-am mâncat pe niciunde, e diferită faţă de altele şi n-o pot compara. Altfel, tot ce e în Mall e mult mai gustos. Şi surprinzător, nici eu n-am ştiu până acum un an şi ceva, din când în când se pare că fac şi catering. Cel puţin la mine la lucru ne-au livrat ei cu ocazia petrecerii de Crăciun şi vreau să spun că au adus preparate care nu se găsesc şi nici nu se găseau pe vremea aia în vreuna din locaţii, cum ar fi clătite pane umplute cu ciuperci, salată de varză cu morcovi, astea îmi vin în minte acum, deşi ştiu că erau vreo 4 produse surpriză. Şi chiar bune!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul