DELIveryCIOS de Bucureşti

Deliverycios
București

Bucureştiul este plin de firme de catering ce livrează la domiciliu. Însă cea despre care vă vorbesc s-a diferenţiat repede şi bine. Cum? Simplu: prin găsirea unui nume cel puţin creativ: DELIveryCIOS.

Cum am aflat de ei? La fel de simplu: dintr-un plaint lăsat în tocul uşii apartamentului.
Se pare că se află pe-aproape pentru că livrează în zonele Obor, Colentina, Mihai Bravu, Moşilor; Tei şi Ştefan cel Mare.

Diferenţierea faţă de ceilalţi a fost din ce în ce mai evidentă pe măsură ce am parcurs pliantul. Şi asta datorită preparatelor pe care le oferă. Pentru a vă scuti de citirea unui pomelnic, voi vorbi doar despre ce am mâncat şi fotografiat.

Am comandat deja de 2 ori de la ei. Prima comandă a constat într-o supă cremă de brocoli şi o doradă la grătar. Despre supă aş spune că a avut aromă de brocoli şi textură de cartof. Deci nu m-a încântat foarte tare. Însă despre doradă numai de bine. Era făcută bine la grătar şi stropită cu puţin ulei pentru aromă. Aici fac o mică paranteză pentru a le mai da o bulină albă: DELIveryCIOS este singurul home delivery pe care îl ştiu că oferă doradă. Şi încă la un preţ rezonabil ţinând cont că dorada nu este chiar ieftină în România. La ei costă 29 RON şi vă spun/arăt că este mare, de aproape de 1 kg.

dorada-deliverycios

A doua comandă am făcut-o ieri şi a constat într-o ciorbă de burtă, o a doua doradă la grătar :), legume la grătar şi scaloppine alla pizzaiola (file porc, ciuperci, ardei gras, măsline şi sos de roşii).

ciorba-burta-deliverycios

Ciorba a fost bună deşi puţin sărată pentru gustul meu, dorada maaaare şi foarte gustoasă, legume făcute la grătar dar cu mult ulei ?!, iar scaloppine-ul foarte gustos după spusele soţului. I-a plăcut în mod deosebit că au pus măsline din acelea mici, roşii şi foarte gustoase.

legume-gratar-deliverycios

scaloppine-deliverycios

Timpul de livrare a fost respectat pentru ambele comenzi, ceea ce îi ajută să primească mai multe mânuşi. Preţurile sunt OK pentru Bucureşti.

Totuşi detaliile contează. Aşa că îi depunctez pentru faptul că nu au adus nici tacâmuri şi nici şerveţele, nu au un site de prezentare  sau adresă şi pentru uleiul în exces pe săracele legume ce trebuiau doar pârjolite pe grătar.

Trăgând linie, sunt pe plus. Şi data viitoare când mai comand am să le dau un feedback ca să fie si mai buni! Încercaţi-i pentru că merită!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Deliverycios

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] DELIveryCIOS de Bucureşti […]

[…] This post was mentioned on Twitter by Alex Albu and Petre Dobrescu, FoodCrew. FoodCrew said: Am găsit o firmă de catering pentru cei care poftesc mâncare bine gătită şi o doradă babană la uşă. http://bit.ly/djNxh1 #bucuresti […]

[…] raidul început cu Trenta Pizza şi DELIveryCIOS continuă azi cu Pizza Hut […]

Comentarii

Echipa DELIveryCIOS

26 November 2010 at 17:06

Va multumim pentru review si speram sa va bucurati de preparatele noastre in continuare.

Echipa DELIverycios.

Teo

28 January 2011 at 17:43

Am comandat si eu de la ei de cateva ori si… atat am sa spun: SUNT EXCELENTI! Incercati, rogu-va, lasagna; e dementiala, probabil una dintre cele mai bune pe care le-am mancat vreodata – si am mancat, credeti-ma! 🙂 La fel, pulpa de berbec cu rozmarin, pizza – de toate soiurile – care au facut deliciul invitatilor mei si, intr-adevar, DORADA! Mare, excelent pregatita, cu aroma de Mediterana! Ce mai, incercati-i ca merita!

    Infidel Gastro

    28 January 2011 at 20:10

    Merci Teo! Am notat de încecat lasagna 🙂

    Comparativ cu DELIveryCIOS, de pe unde ai mai comandat mâncare bună?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul