Cină la Pizza Hut în București

Pizza Hut Dorobanți
București

Aflată cu puțină treabă prin București weekend-ul trecut, s-a nimerit să ne aflăm prin oraș la ora la care ne-a lovit foamea. Opțiunile cele mai apropiate sunau cam așa: Pizza Hut sau KFC. În cele din urmă pofta de pizza a învins și am intrat să ne adăpostim de ploaie și să ne potolim foamea în locația Pizza Hut de pe Calea Dorobanți.

Locație foarte frumoasă, muuuult mai mare decât cea din Timișoara și muuult mai curată decât cea din Statele Unite. Un iz occidental, un spațiu deschis și elegant. Deși localul nu era foarte plin la acea oră, a durat totuși ceva până a venit cineva să ne așeze și pe la noi masă. Nici meniurile și nici preluarea comenzii nu fost foarte prompte, însă am reușit până la urmă să ne așezăm și am decis să începem cu o porție de bruschete cu anchoa.  Eu știu demult că bruschetele simple de la Pizza Hut sunt delicioase așa că un anchoa în plus sau în minus nu putea să modifice prea tare din gust. Bruschetele cu cu anchoa, cubulețe de roșii, busuioc, usturoi și ulei de măsline au fost foarte gustoase.

Bruschete

Bruschete cu anchoa

Fiind o oră destul de târzie, am decis să împărțim o pizza Rodeo medie pe blat subțire cu bacon bine afumat, ciuperci și boabe dulci de porumb, la care noi am adăugat și puțin piept de pui ca să o facem mai consistentă. La fel ca bruschetele, și pizza a fost absolut delicioasă așa cum am întâlnit în general pizza la cei de la Pizza Hut. Blat subțire și ușor crocant, ingrediente din belșug, un bacon bine afumat și multe ciuperci. A fost o cină consistentă și recomand să alegeți pizza medie sau mare pentru a fi împărțite, deoarece sunt considerabile ca dimensiune.

Pizza Hut

Pizza Rodeo Pizza Hut

Pizza Rodeo

Pizza

Prețuri

Prețurile de la Pizza Hut nu sunt cele mai ieftine de pe piață, așa cum bine știți, însă raportul calitate-cantitate-preț este unul ok.

  • bruschete cu anchoa – 10,90 lei
  • Pizza Rodeo medie + piept de pui – 31 lei
  • Cappy – 5,90 lei

Servire

Deși mă așteptam ca la Pizza Hut Dorobanți să fie o servire impecabilă, din păcate lucrurile nu au stat așa cum mi le-am imaginat eu. La intrare a durat ceva până ne-a condus cineva la masă, a durat ceva și până cineva ne-a luat comanda și la fel a durat cu aducerea notei de plată. De asemenea, deși erau la sfârșit de tură, mă așteptam să văd fețe mai zâmbitoare și puțin mai amabile.

Dacă în Timișoara mi-a plăcut foarte mult servirea, la București mi-a plăcut mult localul, însă la servire este loc de mai bine. Dacă e să vorbim de mâncare însă, aceasta este foarte delicioasă și gustoasă, așa ca-n Timișoara. 🙂

Voi ce spuneți? Care locații Pizza Hut din București sunt mai ok din punct de vedere al servirii? 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Hut Dorobanți

Adresă:
Calea Dorobanți nr. 5-7, sect. 1 (vizavi de ASE)
Telefon:
Website:

[…] Speciale este a doua favorită a mea, din nou cu nişte ingrediente care se îmbină foarte plăcut: sos de roşii, mozzarella, şuncă, salam picant, ciuperci, brie şi roşii. Deşi a avut 2 feluri […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul