Degustare de prăjituri marocane

Pentru cei aflaţi în căutarea unui dram de exotic într-un oraş în care poţi număra pe degete locurile care servesc preparate cu adevărat altfel, recomandarea noastră s-ar putea să vă intereseze. Evenimentul cu tematica “Degustare de prăjituri marocane” va avea loc în data de 14 februarie şi se adresează deopotrivă celor cu pereche şi celor care nu pot veni însoţiţi, însă adoră dulciurile.

Ama şi Camelia şi-au propus să ne îndulcească în cadrul unei degustrări cu totul speciale, deoarece nu doar bunătăţile vor fi autentice.

Afişul evenimentului Degustare de prăjitri marocaneNawal, invitata evenimentului, vine tocmai din Casablanca – Maroc pentru a fi ghid culinar şi cultural al oaspeţilor acestei ediţii a Atelierelor Culinare.

Trecând la ceea ce este cu adevărat important, Nawal va prezenta 5 sortimente de prăjituri bine proporţionate şi asortate:

  • Chebakia – unul din cel mai cunoscut fursec din Maroc, pe care il vom servit cu ceai marocan este o combinatie spectaculoasa de migdale, susan si miere.
  • Baclava Marocană – se deosebeşte de mult mai cunoscuta baclava turcească atât prin gust cât şi prin aspect şi consistenţă.
  • Macarons Marocane – specialităţi din migdale şi albuş de ou.
  • Fursecuri cu migdale şi ciocolată
  • Fekkas

Toate acestea vor fi însoţite de o altă specialitate marocană, un ceai verde cu mentă servit într-un moment de respiro, deoarece aventura dulce nu se opreşte aici. Nawal va mai prezenta alte câteva prăjituri preparate în laboratorul ei, printre care Cheesecake cu piersici, Opera, Delice cu mentă şi Royal Chocolat.

Organizatorii au pregătit o surpriză şi pentru cei îngrijoraţi de cantitatea de prăjituri degustată: o călătorie în jurul lumii în paşi de dans în forma unei demonstraţii pentru începători.

Detalii utile

Data: 14 februarie, ora 19
Locaţia: Swiss House Timişoara, Bd. Pârvan 1-3 (vis-à-vis de Universitatea Politehnica)
Taxa de participare: 40 lei / persoană
Rezervări şi detalii suplimentare: amainbucatarie@gmail.com sau la telefon 0723 049 584 (Camelia)

Aşadar, ne revedem la prăjiturit?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] This post was mentioned on Twitter by Petre Dobrescu, Alex Albu and Cartitzoiu, FoodCrew. FoodCrew said: Localuri care servesc preparate exotice putem număra pe degete, măcare evenimente de gen să avem! http://bit.ly/eXucYU #timisoara […]

[…] Articol si pe FoodCrew […]

[…] Day (dimpotrivă), ci pentru că am avut ocazia să ne delectăm cu dulciuri exotice la Degustarea de prăjituri marocane la care am fost invitați de către Ama și […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul