În Queen’s Pub, puiul înfuriat nu-i chiar aşa de furios

Queen's Pub
Oradea

Dacă eşti din Oradea, şi, să zicem, tocmai ai ieşit de la muncă şi ai chef de-un local fain, cu bere nefiltrată, şi mâncare numa’ pe gustu’ tău, atunci, am o veste bună: du-te-n Queen’s Music Pub. Situat pe Str. Primăriei, nr. 23, (ergo destul de aproape de Centru, pentru turişti), Queen’s Music Pub e unul dintre cele mai frecventate localuri de către orădeni şi nu numai. Dacă mai pui la socoteală faptul că are şi Happy Hour, şi reducerea-i de 20%, îţi vine instant cheful. 😉

Cum ziceam mai sus, ieşită după o zi de muncă, ajung în local pe la ora 6 şi ceva, la fix ca să prind Happy Hour. Localul e foarte mare, poţi să te şi rătăceşti dacă n-ai o hartă la îndemână (are şi jos, şi mai nou – şi la etaj mese), dar parcă tot e neîncăpător. Lumea deja era multă când am ajuns eu, se cam bat orădenii pe mese. Ajunge toată gaşca, şi hai să comandăm. Cum deja ştim în mare meniul (venim cel puţin o dată pe săptămână aici), nu ne mai rămâne decât s-apăsăm “butonul magic” – care e o invenţie fantastică, părerea mea. Le vibrează un picuţ pe ospătare, numa’ atâta cât să simtă că trăiesc şi că tre’ să apară la masa noastră! 😀

E mereu plin localul, deci e ceva de furcă la luat comenzile. Iau meniul meu obişnuit, şi-anume pui înfuriat, cu chipsuri de cartofi şi sos de usturoi, făcut la ei (în casă – era să zic) plus salată de varză (nu-ntrebaţi de ce). Porţia-i sănătoasă, chiar şi pentru o gurmandă ca mine, aşa că mereu trebuie să caut pe cineva cu care să împart hardughia.

Pui înfuriat cu chipsuri de cartofi la Queen's Pub în Oradea

Puiul e semi-iute, (pe gustul meu, pentru că mai pun eu iuţeală, dacă-i musai), iar chipsurile de cartofi sunt cele mai bune pe care le-am mâncat până acum. Nici prea uleioase, nici prea crocante, nu-ţi spargi dinţii în ele. Între timp, mai un buzz la ospătară, s-aducă şi refill la băuturi. Baiu’ e că, după ce ai comandat grosu’, vine mai rar pe la tine. Le-nţeleg, că-s tare ocupate, şi tre’ să fie atente-n zeci de părţi, dar când clientului îi e sete… nu-i bine să-l laşi multă vreme însetat.

Butonul magic la Queen's Pub în Oradea

Mai o glumă, mai un banc, mai un râset zgomotos de la masa vecină, şi ajungem la desert. Aleg, în premieră, să testez clătite cu castane. No, zis şi făcut. Buzz la tanti, dau comanda, care vine în aprox. 15 minute. Cu un bol cu piure de castane, ornat, fain, o minunăţie, da’ nu ce-am comandat! O rog frumos să-mi schimbe şi ea, spăşită, revine în 10 minute cu comanda potrivită.

Clatite cu castane la Queen's Pub în Oradea

Acuma, cred c-am lăcomit degeaba, pentru că pe la jumătatea porţiei (şi asta, uriaşă), mi-am dat seama că poate mergea mai bine altceva. Nu prea aveau gust a nimic clătitele astea, şi când îi tot auzeam pe colegii de masă care lăudau clătitele cu brânză şi sos de vanilie, mai că mi-a venit să trec peste toată tevatura cum că nu suport vanilia şi să iau, declarându-mă învinsă, o gură de la ei.

La final, înc-un buzz, să ne facă nota. Apare domniţa după cinci minute cu ditamai pergamentul (ah, uitasem să precizez: eram vreo 8, şi-am stat până pe la 11 seara), şi cu opţiunea de-a plăti cu cardul (pe care o apreciez peste poate). Aşa că: mâncat bine, băut bine, la final, să şi plătim!

 • una bucată porţie de pui înfuriat: 13,9 lei
 • chipsuri de cartofi: 5,9 lei
 • vin alb de Jidvei, demisec: 34,9 lei sau 3,9 lei la pahar.

Preţuri foarte bune, zic.

Cât despre atmosferă: e aia tipică, de pub. Gălăgie de care-ţi place, muzică faină (rock din ăla vechi), sunet de ciocnit de pahare, mai oleacă de maghiară, un strop de coreeană, ba’ câteodată şi franceză – cum să nu-ţi placă în Queen’s?

Loc de joacă pentru copii la Queen's Pub în Oradea

Ah, unde mai pui la socoteală faptul că au şi loc special pentru copii, unde poţi să-i laşi să se joace, în timp ce mami şi tati se-ndoapă cu bunătăţi! 😉

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Queen's Pub

Adresă:
Str. Primăriei, nr. 23, Oradea
Telefon:
Website:

[…] vine să ia farfuriile, cer să văd meniul de deserturi. N-aveam chef să testez noutăţi, că mi-a ajuns săptămâna trecută cu clătitele cu castane, aşa că merg la sigur: papanaşi cu dulceaţă şi smântână. Mă uit mai bine în meniu, poate […]

[…] place tare mult ideea de pub în general, iar Oxford în special, este un local cu o ambianţă plăcută unde eşti înconjurat […]

Comentarii

Cristi

5 May 2011 at 10:27

Vai ce pofta de pui infuriat mi-ai facut =p~

  Dona Giovanna

  5 May 2011 at 10:31

  Cristi, ştii ce ai de făcut: Queen’s Music Pub, Str. Primăriei… 😀

lilisor

5 May 2011 at 10:30

Măi, Queens era locul nostru preferat de mâncat, până când am descoperit că puiul înfuriat e pe jumătate pâine şi jumătate pui. Că pieptul ăla de pui e învelit în pâine, care-n unele cazuri e prea multă, şi apoi dat prin sosuri ca să fie picant.
Ah, în plus, să nu vă pună Sfântul să mergeţi în Queens la etaj când sunt concerte live cu formaţia lor. Eventual numai dacă eşti cam surd de ambele urechi.

  Dona Giovanna

  5 May 2011 at 10:44

  Încă n-am prins concert acolo, dar mulţam de avertisment! 🙂

Veveriţa Mâncăcioasă

5 May 2011 at 13:02

Mi-e foameee deja. 🙂
Colega Naiada, aici e de noi! Mie cel putin imi lasa gura apa….:D

  Dona Giovanna

  5 May 2011 at 13:54

  V-aşteptăm la Oradea, fetelor! 😉

  Naiada

  5 May 2011 at 18:54

  Daaa!! Veniiiim!!! 😀
  De când aştept să găsesc într-un local chipsuri de cartofi aşa nu prea tari, numai buni să le simţi gustul…!

Veveriţa Mâncăcioasă

6 May 2011 at 16:26

Mie mi se pare haioasa si utila si ideea cu butonelul. N-am mai vazut nici in Ro, nici in afara. Daca n-ar fi drumul Tm – Oradea dinamitat, as da o fuga sa butonez..:)))

  Infidel Gastro

  6 May 2011 at 16:49

  La BlackBox au butoane de bâzâit chelnăriţele, mai rămâne să bage mâncare în meniu 🙂

  Dona Giovanna

  7 May 2011 at 9:04

  La noi, prin Oradea, a început moda! Tot mai multe localuri au “buton magic”, spre bucuria clienţilor! 😆

  Veveriţa Mâncăcioasă

  7 May 2011 at 11:28

  @Dona Giovanna
  Haha! Super! Sper sa se molipseasca si cei din Tm.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul