Poți să fii vegetarian chiar și la Ribs Grill

Ribs Grill
Timișoara

Când pauza de masă este de maxim o oră și vrei ceva rapid, cald și bun, atunci una dintre opțiuni poate fi Bega Food Court. Cu această idee în cap am pornit înspre locul decis pentru masa de prânz.

Situat la ultimul etaj al magazinului Bega, food court-ul te întâmpină cu trei locații de unde poți alege să servești masa. Este vorba despre Papri, Pepe Nero și Ribs Grill.

După ce am studiat ce oferă fiecare în parte, m-am decis să rămân la Ribs Grill. Mi-a plăcut mult cum arătau legumele la ei și am observat că au varianta de meniu vegetarian, atunci, de ce nu.

Ribs Grill Timisoara

Îmi place la Ribs Grill că totul e grupat pe categorii (știu, veți spune ca și la restul e așa, dar aici îmi dă impresia de mai ordine) și poți să te hotărăști rapid ce vrei.

Au destul de multe variante și combinații de meniuri, majoritatea fiind afișate sus pe perete. Dacă nu te hotărăști la nici măcar una dintre variantele propuse de ei, atunci, nicio problemă, alegi ce vrei, iar, pentru achitarea notei, calculul se face la gramaj.

Eu de data aceasta am ales supă cu găluște, iar, pentru felul doi am decis să fie varianta vegetariană.

Aici nu mai este vorba de timp de așteptare, ești servit imediat, singurul lucru de care depinzi este coada care poate exista.

Supă cu găluște

Porția e suficient de mare și are două găluște de-a dreptul sănătoase. Puțin cam mari, dar pe gustul meu, deoarece nu erau foarte tari, nici foarte moi. Acum dacă e să fiu foarte obiectivă, se simțea gustul de vegeta la maxim. Însă te mai bucuri si de prezența morcovului, a țelinei prin supă, alături de găluștele de casă și, atunci, e mai bine. De data aceasta am nimerit supa doar călduță. Poate de aceea am simțit așa bine gustul de vegeta. Alteori venea chiar fierbinte, dar, la ambele variante culoarea e plăcută, uleiul nu se simte așa tare și, în final, voi mai alege și altă dată această supă.

Supa Galuste Ribs Grill Timisoara

Supa Galuste si meniu Vegetarian Ribs Grill Timisoara

Meniu vegetarian

Aici poți alege să ai patru feluri de garnituri, pe care le combini cum vrei. Eu am ales de data aceasta spanac, ciuperci, cartofi wedges cu rozmarin și salată de sfeclă roșie cu salată mixtă(a fost jumătate-jumătate la salată).

Luate pe rând sau împreună, pot spune că mi-au plăcut.

Spanacul te duce cu gândul la vremea copilăriei, cu un gust intens de spanac și prea puțin de făină. E suficient de gros, nu foarte sărat, cam pe gustul meu.

Despre ciuperci numai de bine. Sunt ciuperci champignon mici, păstrate întregi și călite puțin în ulei cu ceapă. Mie una îmi place această variantă de ciuperci, deoarece încă se mai păstrează gustul și prospețimea lor.

Cartofii wedges au destul de mult rozmarin pe ei, deci pentru cei care nu se înțeleg prea bine cu rozmarinul nu prea sunt de recomandat. Altfel, sunt suficienți de moi, rumeniți și gustoși.

Combinația de salată mi-a plăcut. Sfecla roșie era chiar acră, cu condimentele care trebuie pe ea, iar varza cu morcovi iarăși mi-a plăcut, deoarece varza nu era amară, iar morcovii erau puțin dulci.

Spanac Ribs Grill Timisoara

Detaliu Meniu Vegetarian Ribs Grill

Meniu Vegetarian Ribs Grill

Prețuri și servire

Pentru ceea ce am mâncat prețul a fost de 15 Ron.

Luate separat prețul stă cam așa:

  • Supă de găluște: 4,99 Ron;
  • Meniu vegetarian: 10,99 Ron.

Servirea e una foarte rapidă și sunt destul de atenți când apare cineva care dorește să comande. De asemenea, vin cu sugestii când ești mai nehotărât.

Mie una mi-a plăcut varianta aceasta de prânz rapid și voi mai trece pe la Ribs Grill, dar, de asemenea, țin cont și de celelalte două variante, deoarece sunt câteva lucruri ce mi-au tras cu ochiul.

E ceva ce mi-ați recomanda? Mulțumesc.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Ribs Grill

Adresă:
Food Court Bega Shopping Center, Timișoara
Telefon:
Website:

[…] deosebire de alte dăți, a venit foarte repede colegul meu cu sandwich-ul (cam în 10 minute a fost înapoi, noi având biroul la 2 minute de […]

[…] știm, nu sunt foarte multe opțiuni (doar Ribs Grill și Papri), dar fiecare are destul de multe variante, pe care le poți combina în […]

Comentarii

Gură Mare

9 September 2013 at 14:46

De 2 ori am nimerit supa acra.

Robert

25 March 2024 at 16:07

Am mancat astazi la Ribs&Grill in Iulius Mall si am platit 77 de lei pe o supa si pireu cu escalop de curcan si o salata de varza. Nici macar nu a fost nu stiu ce wow mancarea. Pretul e bataie de joc la cel mai inalt nivel. Din cei 77 de lei 45 de lei a fost carnea de curcan (200 grame).

    Tagliatella Țâfnoasă

    3 May 2024 at 22:37

    Salut, Robert! Mulțumim că ai împărtășit experiența cu noi! Din păcate empatizăm cu tine vizavi de prețuri, mai ales în ultima perioadă…au crescut foarte mult și o masă în oraș devine ușor ușor un lux pe care să nu ni-l mai permitem des.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul