Servire întârziată ca la City Grill Lipscani

City Grill Covaci
București

Într-o plimbare de seară pe Lipscanii Bucureştiului, m-am oprit să mă ospătez cu puţintică cină la City Grill. Restaurantul îmi fusese recomandat de un foarte bun prieten şi nu puteam să mă îndoiesc de spusele lui: un restaurant central, cu mâncare bună, porţii mari şi preţuri acceptabile.

Am intrat şi m-a luat în primire o ospătăriţă ce m-a condus până la o masă de două persoane la fumători, exact cum îi răspunsesem la întrebări. Am luat loc şi în scurt timp a trecut pe-acolo un domn ospătar ce mi-a dat meniul ca să am cu cine să mă consult.

Am ochit eu de prin meniu ceva ce suna foarte tentant pentru mine la ora aia: o porţie de cartofi la cuptor (5 lei jumate) şi ficăţei de pui la tigaie (15 lei jumate) şi o apă plată (5 lei) în pregătirea unei seri udată cu multă bere împreună cu nişte prieteni.

Preventiv, am întrebat cam cât va dura până să-mi primesc ficăţeii. 15-20 de minute. Nu mi s-a părut foarte mult, ba chiar m-am bucurat, restaurantul era plin şi era un semn că se găteşte mult proaspăt şi nu primesc o porţie de ficăţei la microunde.

E drept, că în următoarele 45 de minute această aglomerare de clienţi şi atenţie în a găti proaspăt fiecare porţie în parte m-au cam făcut să regret alegerea restaurantului. Din bucătărie curgeau într-una platouri şi platouri cu mâncare, nici una însă a mea.

Când în final au ajuns la mine şi ficăţeii comandaţi, deja întârziasem la ora stabilită pentru bere, dar fiind vorba de prieteni, am dat un semeseu şi mi-am văzut de papilele gustative.

Atât cartofii cât şi ficăţeii au fost foarte bine făcuţi. Cartofii erau rumeni şi presăraţi cu firicele de rozmarin. Ficăţeii fuseseră făcuţi sote în ceapă şi morcovi mărunţiţi, o combinaţie ce mi s-a părut foarte interesantă.

Aş recomanda oricui o masă la City Grill, dar cu menţiunea de a-şi asigura suficient timp la dispoziţie.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

City Grill Covaci

Adresă:
Str. Covaci, nr. 19, București
Website:

[…] de prompt ca şi servirea de mai devreme: “Nu servim mâncare în această seară, eventual doar preparate la grill pentru că înăuntru avem un botez”. Ok, perfect în regulă, dar aş fi preferat ca acest lucru […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul