Eveniment FoodCrew: Duelul cuplurilor pofticioase la Pizzeria Rustica

Rustica
Timișoara

Mai ţineţi minte degustarea de pizza de la Pizzeria Rustica? Primii 40 de cititori înscrişi la eveniment o ţin minte cu siguranţă, deoarece atunci am încercat şi notat 10 sortimente de pizza pregătite de gazdele noastre pentru a o desemna pe cea mai bună. Astfel am reuşit ca împreună să oferim tuturor clienţilor Rustica o reducere de 25% la Pizza Pollo în toată luna iulie. Celor de la Rustica le-am plăcut felul în care s-au desfăşurat auditul de pizza la fel de mult cum le-a plăcut şi ideea.

degustarea primelor 5 sortimente de pizza - hawaii, vegetariana, prosciutto e funghi, pollo si diavola

Cu ceva vreme în urmă, pe pagina de Facebook a pizzeriei a fost lansată o provocare adresată tuturor fanilor: un concurs de idei pentru organizarea viitorului eveniment. Deoarece între timp a fost aleasă ideea câştigătoare, am decis ca împreună cu Pizzeria Rustica să o punem în aplicare, organizând un eveniment care să aducă din nou pizza în faţa pofticioşilor, de această dată în cadrul unei competiţii.

Nu va fi vorba despre orice fel de competiţie, ci despre un duel al echipelor. Pentru a fi mai precişi, un duel al cuplurilor. Da, domnilor şi domniţelor noastre poticioase, aţi citit bine! A venit momentul să vă puneţi la adevărată încercare jumătatea, pentru că în această competiţie forţa echipei va face diferenţa.

Iată deci despre ce este vorba pe-ndelete.

pizza prosciutto e funghi la degustarea de pizza de la pizzeria Rustica

Căutăm 16 cupluri pregătite să se dueleze folosind ca arme feliile de pizza. Fiecare cuplu va trebui să dea gata în fiecare rundă a competiţiei câte o jumătate de pizza mai repede decât o vor face cei care le stau în faţă. Câştigătorii se califică în runda următoare, unde vor întâlni un nou cuplu, şi tot aşa până când cele mai pofticioase două cupluri vor ajunge în marea finală.

De asemenea, mai trebuie spus că în fiecare rundă se vor folosi noi arme, cu alte cuvinte participanţii se vor duela în mai multe sortimente de pizza.

Cele mai pofticioase două cupluri vor fi răsplătite pe măsura poftei lor de pizza. Astfel cuplul finalist va primi un voucher în valoare de 750 lei, iar cuplul câştigător se va bucura de un voucher în valoare de 1500 lei, premii pe care le vor putea folosi aşa cum doresc pentru a încerca specialităţile Pizzeriei Rustica!

Detaliile organizatorice

Locaţia – Pizzeria Rustica (Strada Pavel Chinezu 6, Timişoara)

Data evenimentului – Duminică 28 august, începând cu ora 15

Înscrieri

Dacă am reuşit să vă stârnim interesul iată care sunt paşii care trebuie făcuţi pentru a vă înscrie:

  • să deveniţi fani ai Pizzeriei Rustica
  • să deveniţi fani ai FoodCrew
  • să completaţi formularul de înscriere pentru a participa la duelul cuplurilor pofticioase.

Reţineţi, se aplică regula primul venit, primul servit! Astfel, după primele 16 cupluri înscrise tragem linie, însă aşteptăm cu la fel de mare drag pe toţi curioşii care doresc să vadă duelul şi bineînţeles să-şi susţină favoriţii!

Pentru a evita surprizele, avem rugămintea ca ambele “jumătăţi” ale fiecărui cuplu să se înscrie pentru a valida participarea.

Înscrierile sunt închise. Vă aşteptăm cu drag la viitoarele evenimente FoodCrew, însă până atunci ne puteţi urmări pe Facebook şi Twitter.

Vă aşteptăm cu poftă de pizza pe 28 august la Pizzeria Rustica! 😉

Rustica

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] până acum ne-am dedat la burgeri, pizza și alte preparate care ne încântă gusturile dar care nu sunt tocmai sănătoase, de data […]

[…] în care se mixează ingredientele îl iau direct de la bucătarul șef, de pe blogul FoodCrew. ”Fiecare cuplu va trebui să dea gata în fiecare rundă a competiţiei câte o jumătate de […]

Comentarii

Prince

24 August 2011 at 11:45

banuiesc ca pot participa si cuplurile gay, nu-i asa ?

    Infidel Gastro

    24 August 2011 at 12:04

    Bănuiam că vei bănui asta, tocmai de aceea vom avea o probă specială în care toate cuplurile înscrise vor trebui să-şi arate afecţiunea şi tandreţea 😉

    Gură Mare

    24 August 2011 at 12:38

    Fuck yeah!

Prince

24 August 2011 at 12:15

nu vad proba asta in regulament, dar nu vad cum poti arata afectiunea cu burta plina hihihi

    Infidel Gastro

    24 August 2011 at 12:24

    există un singur fel de a afla 🙂

Prince

24 August 2011 at 12:32

hai ca o dam in porno, pana la urma e doar un concurs de mancat pizza baby 😉

    Gură Mare

    24 August 2011 at 12:44

    @Prince: Dude, dacă vrei să participi pune și te înscrie. Și nu te mai stresa, evident că pot participa și cuplurile gay. Și nu trebuie să demonstrezi nimic, mergem pe încredere… că doar nu ești un penibil care se preface gay ca să câștige un voucher.

    Ne vedem duminică.

Prince

24 August 2011 at 12:52

ataaat am vrut sa aud ! :X everybody dance now !
ne vedem duminica ! pupicei :*:*:*

gigel al mancatoresei

24 August 2011 at 13:21

cum sa lasi cuplu gay la concurs nu e fairplay fatza de cuplurile straight fiindca jumatatea feminina doar nu o sa poata manca atat cat poate jumatatea gay barbateasca

    Gură Mare

    24 August 2011 at 16:06

    @Gigel: să nu subestimăm sexul frumos. Chiar dacă sunt micuțe si firave sunt sigur că o să rupă tot. 🙂

    La București câștigătorul nu era mare.

mancaciosu'

27 August 2011 at 17:08

daca am trimis cerere de inscriere si nu am fost sunat sau nu am primit mail inseamna ca nu mai sunt locuri?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul