Pizza mică de Napoleon

Napoleon
Timișoara

Este cunoscut faptul că Napoleon este unul dintre primele fast-food-uri din oraş. Şi acum îmi amintesc ce nebunie erau hamburgerii lor, iar când au început şi cu pizza am devenit clientă permanentă. Nu ştiu, pizza lor avea un gust mai aparte, era foarte bună, în genul cum am mâncat prin Germania.

Dar de atunci au trecut mulţi ani. Hamburgeria continuă să existe, nu a schimbat mare lucru, cu excepţia cărnii care este jumătate din cât era înainte, chifla e puţin diferită, dar minunea de sos ţigănesc este la fel de bun. 🙂 Dar despre hamburgerie voi povesti în alt articol, în acesta predominând povestea despre pizza.

În una din zile împreună cu colegele de birou am decis să comandăm pizza. Ca de obicei, dilemă, de unde să luăm. Şi cum eram 4, fiecare cu diferite gusturi şi dorinţe în acel moment, am zis să încercăm relativ noua variantă de pizza de la Napoleon şi anume cea de 25 cm. Variantă nouă pentru noi, mai ales că nu ştiam de când se găseşte. Era numai bine că la preţuri între 7 şi 11 lei am putut alege 3 variante de pizza, totalul ieşind cât am fi plătit pentru aproape 2 pizza normale de 32 de cm.

Am luat o Prosciutto Salami, preferata mea care a fost foarte bună, acelaşi gust pe care mi-l aminteam:

A doua a fost pizza Specială, care deşi mă aşteptam să-mi placă măcar la fel de mult ca Prosciutto Salami a rezultat că-mi place mai puţin 🙂 :

Iar ultima a fost Carbonara care a avut un gust aparte, nu rău, dar nici cum mă aşteptam:

Comanda a venit în timp să zicem util, cam 40 minute. 🙂

Sincer vă spun că nu m-am aşteptat să fie atât de ok chiar o pizza cu diametrul de 25 cm. Cele 3 pe care le-am comandat au fost suficiente.

Cred că în momentul în care eşti nehotărât această variantă este potrivită pentru că poţi ajunge să iei 2 pizza de 25 cm la preţ de una de 32. Sigur că depinde şi de pizzerie.

Mai nou Napoleon are şi shaorma. N-am încercat-o, dar urmează. Oricum lista lor de meniu s-a mărit, acum putem comanda şi ciorbe, minuturi, garnituri, salate. Înseamnă că sunt în plină dezvoltare încercând să acopere cât mai multe preferinţe.

Acum când scriu tot la sosul ăla ţigănesc mă gândesc… 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Napoleon

Adresă:
Aleea Studentilor nr.9
Telefon:

[…] lângă Napoleon, Pan Rusovan din centru cred că este unul din primele fast-food-uri din Timişoara. Şi cu […]

Comentarii

Veveriţa Mâncăcioasă

27 January 2012 at 13:09

Pizzele mi se par un pic facute pe graba si fara prea multa grija pentru aspect. Cel putin pe prima sunt aruncate cateva feliute de salam si sunca. 🙁
Dar daca la gust au fost bune (cu exceptia ultimei care are un ingredient compromis :))) ) si v-au placut, foarte bine. 🙂

    Naiada

    27 January 2012 at 13:23

    Da, şi eu m-am amuzat iniţial şi de forma lor. Şi cum zici, nu prea aranjate, dar n-au fost rele la gust, prima adică. 🙂

    La ultima clar că n-avea ce să caute acel ingredient. 😀 Off, cum nu ştiu ei! 😀

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul