Pasta, pizza şi tiramisu la Roma

Aquila Nera
Roma

Călătoria mea de vis din acest an a fost în Italia. Eu şi soţul meu am avut ocazia să vizităm Roma şi cum la hotelul unde am fost cazaţi am avut asigurat doar mic-ul dejunul , ne-a fost foarte uşor să ne alegem un loc pentru a ne potoli foamea în mijlocul zilei dupa ce am admirat minunatele vestigii din centrul Romei. Aşadar am ales o terasă a unei pizzerii-restaurant care ne-a ieşit în cale şi anume Pizzeria Aquila Nera, o terasă amplasată pe o stradă oarecum liniştită dar foarte aproape de gara Termini, care era punctul nostru de reper pentru a ajunge la hotel.

Pentru că eram în Roma am optat pentru pizza şi spaghetti. De fapt, în afară de felurile de mâncare tipic italiene, acest restaurant oferă meniuri speciale, bucate care păstrează aceleaşi mirosuri şi arome din bucătăria mediteraneană. Eu am ales o ofertă specială şi anume pizza Prosciutto şi o băutură răcoritoare, iar soţul meu a ales Spaghetti alla Carbonara. Aici găseşti cu siguranţă desertul potrivit pentru toate gusturile, iar eu nu m-am putut abţine şi am savurat un Tiramisu.



Recenzia a fost trimisă de Florina Marinoaica şi participă la concursul “Poftă de vacanţă“, organizat de FoodCrew.ro împreună cu agenţia de turism Simplicity, Intravel şi Carpatair.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Aquila Nera

Adresă:
Via Principe Amedeo 49/51/53, Roma

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul