Pizza fără fum la Rustica

Rustica
Timișoara

De cele mai multe ori cum vine weekend-ul cum îmi mai permit să uit puțin de diete și reguli de mâncat sănătos. S-a întâmplat și în acest weekend, mai ales că erau și câteva motive de sărbătoare. Dacă e răsfăț, atunci  am vrut pizza. Bun, știam foarte bine ce vreau și ce vrem, dar mai voiam și un loc în care să nu se taie fumul cu cuțitul. Tot aștept legea prin care să nu se mai fumeze în incinta localurilor. Mai menționez și că ne aflam prin Piața Unirii. După ce am enumerat și tăiat de pe listă câteva localuri, mi-am amintit de Pizzeria Rustica și am zis să vedem ce și cum mai e. Zis și făcut.

Am ajuns undeva pe la ora 19:00, localul nu era foarte plin, dar era cald și bine. Plus, nu se simțea miros de fum. Cum intri e spațiu rezervat nefumătorilor, mare și aerisit, iar, undeva în spate, există și un loc pentru nefumători. Un mare plus de la mine pentru acest aspect. Ne-am așezat și am început să cercetăm meniul. Pot spune că oferta lor e destul de variată, iar la categoria pizza nu stau rău deloc. Am ales să fie o pizza vegetariană, dar, am cerut supliment și niște spanac.

Pizza vegetariană

A sosit plăcut de repede, în sensul de nu imediat, dar nici nu ți s-au lungit urechile așteptând. Ce conține? Pizza vegetariană are sos de roșii, mozzarela, ciuperci, ardei, roșii, ceapă și măsline. A mea a fost personalizată și a avut și spanac. Era practic spanac gătit și pus peste pizza. Mi-a plăcut combinația propusă de ei pentru pizza vegetariană. Blatul a fost suficient de subțire, dar mi-ar fi plăcut să fie puțin mai sărat. Ca și ingrediente recunosc, mi s-au părut cam puține măsline, dar acest aspect e relativ, eu una fiind o mare iubitoare de măsline.
Una peste alta a fost o pizza bună și o porție spre foarte mare, porție la care ai primit din partea casei ulei cu ardei picant.
Am servit și un pahar de vin, care a venit în carafă micuță, dar nu am fost foarte încântată de calitate. Cred că era vin vărsat de la Recaș, vin cu care eu sunt cam certată.

Pizza vegetariana Pizzeria Rustica

Felie pizza vegetariana Pizzeria Rustica  Pizzeria Rustica

Prețuri și servire

Prețurile sunt pentru buzunarul fiecăruia. Există și preparate mai piperate, dar, totuși în limita bunului simț și există preparate cu un preț mai mult decât decent.
Pizza vegetariană (470 g) a costat 19 lei.
Paharul de vin a fost 6 lei, dar nu îl foarte recomand.
Cât despre servire, eu una am fost plăcut surprinsă. Am avut parte de un ospătar foarte prompt, deschis la cerințele noastre (partea cu inclusul spanacului pe pizza vegetariană) și care știa și să zâmbească.

Recomand Pizzeria Rustica, mai ales că nu m-am umplut de miros de fum la sfârșitul vizitei. Eu una am mai fost încântată și de baia lor, care era cochetă și plăcută. Mai o recomand și pentru că au sosuri de pizza făcute de ei (primești sos de roșii nu ketch-up) și pentru că totul se desfășoară într-o atmosferă relaxată, cu muzică plăcută, dar la un volum normal.
Voi ce părere aveți? Ce alte locuri ați recomanda unde poți mânca fără să te umpli de fum?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Rustica

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul