Thuringer Sandwich este noua vedetă de la The Sandwich Factory

The Sandwich Factory
Timișoara

Am spus și de fiecare dată mi se confirmă acest lucru,  pentru mine cel mai bun loc unde pot mânca sandwich-uri în Timișoara, este The Sandwich Factory. Îmi place modul lor de prezentare, produsele folosite și combinațiile îndrăznețe pe care le propun. Mai îmi place și adaptarea lor la fiecare anotimp și faptul că vin cu ceva nou. Pentru iarnă au pregătit Thuringer Sandwich și acum pot spune că se potrivește de minune cu proaspăt sosita iarnă. Vremea de afară m-a convins să-l încerc și nu regret.

Thuringer Sandwich

Am ajuns la The Sandwich Factory cam după prânz. Am tot văzut reclama cu noul lor sandwich și mi-a plăcut ce conține. Practic Thuringer Sandwich are cârnaț Thuringer, ceapă caramelizată home made, sos de muștar Dijon, rucola si roșii proaspete. Dacă stau să dau timpul înapoi, am ales sandwich-ul acesta mai ales pentru ceapa caramelizată (eram curioasă cum o fac ei).

IMG_1129
Nefiind foarte aglomerat la The Sandwich Factory, am putut asista la întreg procesul de fabricare a sandwich-ului. La început am fost întrebată dacă doresc să fie pâine albă sau neagră, dar cum voiam să văd exact despre ce este vorba, am ales varianta clasică cu pâine albă.
Cam așa se face, ca să știți la ce să vă așteptați: se pune peste pâine niște sos de muștar Dijon (sosul e făcut din muștar și maioneză cu fin, dar prezent gust de hrean). Apoi vin roșiile proaspete, puțină rucola, cârnațul, care este și vedeta. Peste acestea se mai pune niște rucola, ceapă caramelizată din belșug și, la sfârșit, se ornează cu încă puțin sos și este bun de consumat.
Eram curioasă de gust și mă declar încântată. Faptul că era ceapă roșie caramelizată, pe mine m-a cucerit din start, mai ales că prin caramelizare gustul nu mai era așa puternic, ci mult mai rafinat. Pe măsură ce mănânci se simte tot mai tare hreanul din sos, dar pentru vremea de afară e numai bun. Un punct în plus de la mine vine pentru următoarele: ingredientele sunt foarte bine porționate, astfel încât rămân cu tine pe durata întregului sandwich. Nu te trezești că pe la mijlocul sandwich-ului nu mai este cârnaț sau ceapă caramelizată, sau roșii, sau…ați prins ideea :).

Deși ai crede (ca mine dealtfel) că este un sandwich mai greoi, combinația de ingredientele îl face să fie unul foarte lejer și de-a dreptul sățios.

CarnatThuringer The Sandwich Factory

Pregatire sandwich Thuringer

Sandwich Thuringer The Sandwich Factory

Rezultat Sandwich Thuringer The Sandwich Factory

Detaliu Thuringer Sandwich The Sandwich Factory

Prețuri și servire

Încep cu servirea și pot spune că a fost una rapidă și cu zâmbetul pe buze. Am mai apreciat că am primit răspuns la toate întrebările mele, plus explicații suficiente.
Pentru sandwich-ul acesta, prețul a fost de 11 Ron.

Eu una rămân în continuare fan declarat al The Sandwich Factory. Recomand ultima apariție pe numele ei de Thuringer Sandwich și sunt curioasă ce ne pregătesc cei de la The Sandwich Factory pentru primăvară. Da, da, e mai bine să mergeți să încercați acest sandwich, poate așa trece iarna mai repede.

Voi ce părere aveți, l-ați încercat deja?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] că cei de la The Sandwich Factory își mențin plăcutul obicei și, în fiecare sezon, propun un sandwich nou. Sandwich-urile speciale propuse de ei, încearcă să surprindă ceva din caracteristicile […]

Comentarii

Vlad

30 January 2014 at 2:32

L-am incercat!! nu m-a impresionat asa de mult!!Imi place la ei, favoritele mele sunt grilled chicken cu noul sos de ceapa, russioan, italiana si ham and swiss
Ce am remarcat la ei totusi, e fluctuatia mare de personal, fluctuatie mai mare ca la Lucas sau Planet[stiu ca le frecventez des pe toate 3] si totusi localul asta e mai classy ca cele 2.

    Nuți Foame

    6 February 2014 at 10:06

    He, he și preferatele mele sunt tot Grilled Chicken și Ham&Swiss. Tot vreau să mai încerc și altele, dar când ajung acolo tot unul din astea două îmi aleg.

dan

1 February 2014 at 22:56

L-am incercat si eu. Am facut greseala de a ma lasa cucerit de lista de ingrediente si am comandat unul mare. Pot spune ca am reusit sa mananc decat jumate. Pur si simplu simteam cum imi vine rau daca mai continui. Din partea mea 1/5.

    Migdala Sarata

    3 February 2014 at 11:18

    Eu eram destul de “flămânzilă” când l-am încercat și a căzut numai bine. Da, e un sandwich destul de sățios și, dacă nu ți-e chiar foame, mai bine alegi unul mai lejer. Însă, eu în continuare îl recomand, mie una mi-a plăcut (doar că, recunosc, mi-am alocat timp să-l mănânc, nefiind pe fugă).

pff

4 February 2014 at 21:26

Ceapa aia caramelizata si Thuringer-ul m-au determinat sa-l cumpar. Din pacate. Ceapa aia era o fleasca, un fel de dulceata de ceapa, textura ioc, gust bizar si – extrem de dulce. S-a dus naibii tot balansul din sandwich.
A doua oara nu-l mai iau. Mai mult, s-a dus naibii curiozitatea mea vis-a-vis de alte sandwich-uri de la ei.

    Migdala Sarata

    5 February 2014 at 11:00

    Fiind ceapa caramelizată, era normal să fie mai dulce, eu una la așa ceva m-am și asteptat. Apoi, n-avea cum să fie crocantă, fiind ceapă caramelizată, făcută după alt procedeu. Din punctul meu de vedere, balansul era dat de sosul de muștar Dijon. Mie una mi-a plăcut, dar, drept e, gusturile nu se discută. Eu, totuși, îți recomand să mai încerci și alte sandwich-uri de la ei, fiindcă e altceva (la nivel superior) față de ce găsești în oraș 🙂 .

pff

18 February 2014 at 0:06

Draga migdala, iti recomand sa-ti schimbi bolta palatina cu una care nu e defecta.

    Nuți Foame

    18 February 2014 at 9:44

    Și eu îți recomand o atitudine mai relaxată, presărată cu puțin bun simț. Așa, pentru balans. 🙂

Ideg Lajos

19 February 2014 at 20:46

Am incercat azi sandwich-ul cu thuringer si nu mi-a placut, dintr-un singur motiv: carnatii au fost reci. Pacat, pentru ca ingredientele sunt ok, se potrivesc, dar un carnat care se mananca proaspat prajit nu poti sa-l servesti rece.

    Migdala Sarata

    19 February 2014 at 21:21

    Da, intr-adevar, daca a fost rece nu a mai avut niciun farmec. Imi pare rau ca ai nimerit asa.

    Ideg Lajos

    19 February 2014 at 22:13

    Intre timp i-am pus si lor intrebarea, daca asa trebuia sa fie si mi-au dat un raspuns oarecum ciudat:
    “Fiind cu carne de vita in compozitie, acesta este modul de servire recomandat.” (adica rece) “La cerere, se poate baga la grill ulterior, pentru a fi si carnatii calzi.”
    Nu inteleg de ce e recomandat sa mananci carnea de vita rece, dar e de tinut minte ca se poate cere si cald 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul