Gogoși și cafea pentru pofticioșii timișoreni

Crazy Donut
Timișoara

Când vine vorba de pauza de masă, majoritatea oamenilor sunt convenționali și se duc fix la meniul zilei. Însă, când ai așa ca mine, un extra sweet-tooth parcă ai vrea și un desert copios pe lângă. Pentru mine dulciurile sunt motiv de bucurie și sunt de părere că cel mai bun companion la cafelei de dimineață e o brioșă sau o gogoașă dulce.

Și se pare că nu sunt singura persoană care gândește la fel, altfel cozile de Crazy Donut nu ar fi la fel de lungi. În cazul în care încă nu ați auzit încă, în Timișoara, pe  Eugeniu de Savoya s-a deschis o gogoșerie de-ți lasă gura apă.

Locul asta mie mi-a dat energie, nu doar datorită porției sănătoase de calorii pe care tocmai o consumasem ci și prin oamenii și decorul atent gândit care îți dau așa o stare de bine.

Crazy Donut interior

Fiecare colțișor al micuței cafenele a avut parte de atenție, cei de la Bamboo au avut grijă de asta. Tablouri cu mesaje, ceasuri decorative, vase colorate, ghivece de flori și multe altele. Toate colorate și vesele. Dacă vă fac cu ochiul și vă gândiți că ați găsi și voi prin casă un loc pentru ele, nu vă faceți griji, le puteți achiziționa din magazinul Bamboo din Iulius Mall.

Detalii decor Crazy Donut

Porția de dulce

Trecând de la lucruri plăcute pentru ochi la cele plăcute pentru papilele gustative, vă aducem în prim plan vitrina cu gogoși. Toate sortimentele au același aluat pufos, o combinație perfectă de ingrediente care îl fac suficient de consistent, fără a fi lipicios sau necopt. Așadar rămâne să vă hotărâți doar în privința topping-ului. Găsiți ciocolată albă, neagră sau cu lapte și mixuri de alune, bomboane sau clasicul zahăr pudră.

Vitrina cu gogosi

Prețurile sunt accesibile și oferta atractivă. Să vă înarmați totuși cu răbdare, s-ar putea să îl găsiți puțin aglomerat și să se termine sortimentul dorit până ajungeți la rând.

Chiar dacă își fac restock la marfă, lucrurile nu se întâmplă imediat. Aveți răbdare sau reveniți, noi zicem că merită așteptarea. În plus, sunt doar la început de drum, probabil în viitor procesul va fi mai rapid și stocul de gogoși mai mare.

Pofta era mare și gama de sortimente mure așa că prima opțiunea am făcut-o bazată pe recomandărilor primite și am încercat ”vedeta” sezonului, să-i spunem. E vorba despre Don Corleone, un sortiment de gogoși apetisant cu ciocolată albă moale și fină și fulgi de migdale presărați din abundență. Deși recunosc că ciocolata albă nu e neapărat preferata mea, însă gogoașa asta m-au convins și a fost de departe cea mai bună pe care am încercat-o aici.

Don Corleone gogos

La felul doi 😀 am avut un M&M&M, cu ciocolată neagră, bucăți de ciocolată albă și un fel de bombonele M&M. Bună și combinația asta!

M&M&M Donut

La ultimul fel am luat un The beast cu ciocolată cu lapte și arahide sfărâmate. Un gust interesant de sărat cu dulce care sunt convinsă că îi va cuceri pe mulți pofticioși. Între timp am luat și două limonade, una de căpșune și una de fructe de pădure.

The beast donut

Beast donut si limonada

Servirea e rapidă, se face la bar, în cafenea existând doar 3 mese. Nu vă impacientați, totul a fost gândit să fie bun de luat la pachet, așa că de la cafea, la limonadă sau gogoși, toate au un ambalaj special, să poți lua bunătățile la drum.

E un concept jucăuș care ne place și cu siguranță vom sta cu ochii pe noile sortimente pe care le vor pregăti. Voi le-ați încercat?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Crazy Donut

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:
Website:

[…] că toată lumea a aflat deja de noua locație a celor de la Delicious Times. Dacă totuși mai sunt care n-au prins vestea, vă spunem cam așa: […]

Comentarii

Iosif

9 September 2015 at 13:49

Ce apetisant arata gogosile alea! 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul