Fratelli Terrazza, un loc frumos cu mâncare bună

Fratelli Terrazza
Timișoara

Fratelli Terrazza, locația de vară a clubului Fratelli, s-a redeschis de curând și am vrut numaidecât să trecem pe la ei. Pentru cei care nu știu, Terrazza este situată pe malul Begăi, vis-a-vis de Parcul Copiilor. Se poate ajunge coborând podul Michelangelo, pietonal sau cu bicicleta, sau prin parcarea laterală, unde vă puteți lăsa mașina dacă optați pentru această variantă.

Fiind deschisă de la ora 18 în cursul săptămânii și de la ora 11 în weekend, am ajuns la Fratelli Terrazza luni seara, în jurul orei 20. Locul era animat și plăcut. Ne-am așezat la o masă, am privit puțin în jur și nu am putut să nu observăm cât este de colorată terasa. În plus, dispune și de o priveliște frumoasă, te simți de parcă ai fi într-o oază de relaxare. Muzica este plăcută, nu foarte tare, încât poți discuta lejer.

Terasa Fratelli

Fratelli Terrazza
În scurt timp am primit un meniu, foarte colorat la rândul lui și l-am studiat puțin. Fiind o terasă restaurant, am decis să mâncăm ceva. Meniul nu este stufos, cel puțin pe partea de mâncare, dar este foarte bine structurat, indiferent că vrei o gustare, o pizza, paste, un desert sau doar să bei ceva, aici găsești de toate.

Cina la Fratelli Terrazza

Am comandat câte o limonadă, eu de fructe de pădure, iar prietena mea una de mentă. Au ajuns rapid pe masă și ne-au plăcut atât gustul cât și aspectul.

Limonada cu fructe si menta
Revenind la mâncare, eu am ales Roasted honey turkey sckewers, adică bucățele din piept de curcan înfipte pe bețe și prăjite la grătar cu miere și sos teryaki, și o garnitură de legume la grătar cu parmezan și busuioc.

Roasted honey turkey sckewers
Prietena mea a ales un Summer plate, adică un platou generos cu salată de vinete, roșii proaspete, brânză, ardei copt, care vine la pachet cu o focaccia crocantă cu oregano.

Salata de vinete

Focaccia cu oregano
Mâncarea a ajuns rapid pe masă, în vreo 20 de minute, și ne-au plăcut mult cum arătau ambele preparate alese de noi. Carnea de curcan era fragedă și bine rumenită. Am gustat și din Summer plate-ul prietenei mele, nu pot rezista unei salate de vinete, mai ales când vine alături de o pâine bună. Priviți și voi:

Cina Fratelii Terrazza
Nu am putut pleca de la Terrazza fără să gustăm și un desert. Am avut de ales între o brownie și piersici la grătar cu anason stelat și înghețată de vanilie, câștigătoare fiind piersicile la grătar. Foarte bune, piersicile aveau o textură fermă, erau aromate cu baton de vanilie și anason, dulci, iar înghețata cremoasă și rece contrasta plăcut piersicile calde.

Piersici la gratar cu anason stelat
Ne-am declarat mulțumite de alegerea noastră. Servirea a fost bună, mâncarea de asemenea, ospătarii atenți și amabili. Ca prețuri, nu este nici ieftin, dar nici scump. La cât de confortabil și frumos este locul, merită. Nu e îmbulzeală, nu e gălăgie, locul este spațios dar mai retras, potrivit pentru cei care își doresc o cină, sunt la plimbare și vor să bea ceva sau efectiv dacă vrei să ieși cu prietenii și să te simți bine.

Intrare terasa Fratelli
Vă recomand și vouă să treceți pe aici, sunt sigură că o să vă placă! În plus, ospătarul ne-a spus că în weekend pregătesc câte un preparat nou pentru prânz, supe creme, deserturi.
Vă las și prețurile produselor încercate de noi:

  • Summer plate (salată de vinete cu brânză, roșii proaspete, ardei copt și focaccia) – 15 lei
  • Roasted honey turkey sckewers (bucăți din piept de curcan pe bețe cu miere și sos teryaki, prăjite la grătar) – 28 lei
  • Grilled vegetables with fresh basil and Parmesan cheese (legume la grătar cu Parmezan și busuioc) – 8 lei
  • Roasted peaches served with ice cream (piersici la grătar cu vanilie, anason stelat și înghețată) – 15 lei.
  • Limonadă cu fructe de pădure – 10 lei
  • Limonadă cu mentă -10 lei

Voi la ce terasă mâncați vara aceasta? Lasați-ne și alte sugestii în secțiunea ce comentarii.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Fratelli Terrazza

Adresă:
Str. Corneliu Coposu Nr. 1 Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul