Despre Homemade și așteptările mari

Homemade
Timișoara

Deși unii ar zice că Timișoara e un oraș mic iar oferta de restaurante e limitată, pe mine încă mă surprinde fluxul continuu de restaurante din oraș. Unii mai ratează, alții mai încearcă, concret este că avem constant câte ceva nou în oraș. În rândul restaurantelor recent deschise se numără și Homemade.

Recunosc că i-am urmărit încă de pe vremea în care aveau 100 de like-uri pe pagina de Facebook și promiteau să vină cu mâncare proaspătă și un concept cald care să facă din ieșitul în oraș un prilej de răsfăț și relaxare.

Supa Crema GRizzly

Imediat după deschidere au început să apară tot felul de poze artstice din unghiuri obscure și detalii parcă rupte din reviste de decor. Meniul publicat zilnic pe pagina de Facebook părea apetisant și deosebit. Așadar curiozitatea creștea.

Se prea poate ca toată campania asta de teasing să fi reușit să-mi creeze niște așteptări mult prea mari, pentru că experiența la fața locului nu m-a impresionat.

Locația e frumoasă, semntimentul de sufragerie a unor prieteni și atmosfera caldă sunt primele lucruri pe care le observi. E un decor mai aparte care nu e neapărat pe placul tuturor. Din cercul de cunoștințe am observat că e o realție love or hate față de genul acesta de locații.

Supa Crema GRizzly

Mi-e mi-a plăcut, deși vă spun cu mâna pe inimă și vă rog să nu aruncați cu roșii după mine, restaurantul îmi seamănă teribil de tare cu Musiu – de la decor și până la meniu.

Lăsând decorul, să vă povestesc puțin despre mâncare. Am încercat o supă cremă de mazăre tare gustoasă, cu un gust intens și o textură plăcută. Era perfectă dacă nu o serveau cu crutoanele direct în farfurie, care s-au făcut pastă în 5 secunde.

Supa Crema GRizzly

Am încercat și o ruladă de pui cu sos gorgonzola și baby carrots. Un preparat destul de fad, cel puțin în varianta încercată de mine. Morcovii erau prea făcuți, iar la ruladă ar fi mers niște condimente, nu era deloc impresionantă ca aromă.

Supa Crema GRizzly

La final am cerut un lava cake cu înghețată. L-am primit repede, dar spart. Deși era bun la gust, tot farmecul acestui gen de prăjitură este bucuria de a o desface și a vedea cum curge interiorul lichid. Ei bine, mie mi-au furat această bucurie și mi-au adus o baltă în care se scălda ce mai rămăsese din prăjitură. Chiar dacă e strict o chestie de aspect, aș fi preferat să fie mai atenți.

Supa Crema GRizzly

Dincolo de asta, servirea e impecabilă, am fost întâmpinați cu zâmbete și am primit detalii legate de meniu. Baia e curată, spațiul frumos dar prețurile cam mari. Și ce m-a șocat a fost că prețurile sunt foarte mari la băuturi și nu vorbim de cocktail-uri sau alte minuni, vorbesc de bere, apă și răcoritoare.

Vă spun sincer că am pierdut bonul de masă dar rețin că pentru cele enumerate mai sus am plătit 80 lei. Îmi place că experimentează cu mâncarea și tare mi-ar plăcea să le mai trec pragul o dată să mă conving că pot mai mult. Mai ales acum că au băgat și suc de soc în meniu.

Tu ai fost la Homemade? Cum ți s-a părut?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Homemade

Adresă:
str. Gheorghe Doja, Nr.40, 300222 Timișoara, Romania
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul