Wasabi Running Sushi și noutățile propuse din vara lui 2016

Restaurant Wasabi
Timișoara

Franciza Wasabi creată în România de maestrul bucătar japone Tsuchiya Naofumi propune mai multe concepte, printre care și cel de „Sushi Bar” din Iulius Mall, actualmente „Wasabi Running Sushi”. Noutatea adusă pe piața timișoreană (începând cu sfârșitul lunii mai 2016) o reprezintă banda rulantă pe care circulă tot felul de sortimente de sushi, care de care mai diverse sau apetisante pentru a atrage clientul curios și dornic de o experiență culinară diferită.

Eu recunosc că de când a apărut banda, mi-am dorit să testez și propunerile din noul meniu așa că am decis, după un antrenament intens la sală, să mă energizez cu câteva dintre ele. M-am dus la bar și am început să urmăresc farfurioarele colorate care îmi făceau cu ochiul, dar pentru că îmi doream să mă așez confortabil pe canapeaua de acasă, am cerut un take away.

Wasabi take away

Un take away fresh, gustos și armonios

De fiecare dată când merg la Wasabi mă înțeleg cu băieții în privința timpului de realizare al comenzii. În general durează între 20 și 30 de minute, interval în care prefer să îmi fac cumpărăturile, după care revin și îmi ridic comanda.

De data aceasta, abia așteptam să ajung acasă și să savurez produsele luate la pachet. Am ajuns rapid așa că am început să degust în voie bunătățile îmbietoare de pe tăvițele lor cu accente asiatice.

Țin să precizez că california roll-urile cu somon crud și avocado sunt preferatele mele pe care le-aș mânca oricând și oriunde, însă noutatea din meniul actual sunt cele cu somonul teriyaki și castravete care sunt fresh&simple. Să nu uităm de clasicele nigiri cu somon proaspăt/ crevete prefiert/ biban sau de maki-urile cu somon sau avocado sau un mix dintre cele două care sunt întotdeauna gustoase și permit o varietate mai largă în momentul alegerii.

Ce apreciez e faptul că aici propun și variante pentru vegetarieni, cum ar fi maki-urile cu castravete, avocado, kanpyo, sau un amestec de tofu, castravete și avocado pe care de altfel l-am și testat. O altă noutate originală ca și „apariție”, este nigiri-ul cu calamar care de felul său este mai ferm, dar are un gust fin, asociat cu un orez colorat cu sfeclă roșie. Gunkan-ul cu somon teriyaki e de asemenea o propunere din noul meniu, dar din punctul meu de vedere nu e prea spectaculos.

Ce vă pot spune însă, este faptul că m-am delectat cu prospețimea tuturor produselor și gustul simplu&delicat al acestora, dar am acordat puncte în plus orezului pentru consistență și pentru dozajul exact de oțet și zahăr.

În privința prețurilor, câteva detalii mai jos:

  • Salmon avocado roll: 4 lei – 2 bucăți
  • Salmon rucola roll: 4 lei – 2 bucăți
  • Avocado maki: 4 lei – 2 bucăți
  • Salmon maki: 4 lei – 2 bucăți
  • Salmon nigiri: 5 lei/bucata
  • Ebi nigiri: 8 lei/bucata
  • Gunkan cu teriyaki: 7 lei/ bucata
  • Seabass nigiri: 5 lei/ bucata
  • Squid nigiri: 6 lei/ bucata
Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Wasabi

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul