Coastele dumnezeiești de la Drunken Rat

Drunken Rat
Timișoara

Da, știu că pare de necrezut să poți mânca niște coaste de-a dreptul dumnezeiești într-un local cu o denumire ca „Drunken Rat” dar trebuie să remarc faptul că am fost acolo de 3 ori în ultimele 2 luni (inclusiv de ziua noastră, a femeilor pe 8 martie).

De ce sunt cele mai bune coaste care le-am mâncat vreodată?

Coaste timisoara

Pentru că sunt atât de rumene și fragede că ți se topesc în gură. Carnea moale se desprinde de pe oase la atingerea furculiței.

meniu Drunken Rat

Probabil tot secretul e în modul în care sunt mărinate aceste coaste, iar cei din bucătărie știu foarte bine șmecheria. Cel mai bine se potrivesc în combinație cu cartofi aurii, pufoși, înmuiați într-un sos demențial, iar ca să fie totul în același ton cu atmosfera de la Drunken Rat, vă recomand și (cel puțin) o bere Terapia Platin.

Timpul de servire e acceptabil, în 20-30 de minute ai mâncarea pe masă și berea, timp în care tu ai berea pe la jumătate. 🙂 Excepții sunt zilele de weekend și orele de vârf când, dacă vrei să prinzi o masă o poți face doar prin rezervare în prealabil. Acest lucru se explică și prin faptul că localul e destul de micuț.

Coaste Drunken Rat

Despre servire nu aș avea nimic notabil ce să remarc. Localul nu sunt neapărat de lăudat, dar nici de criticat. În schimb muzica e tare plăcută și potrivită pentru a savura o masă, fie în intimitate, fie la discuții amuzante cu prieteni gălăgioși. Porțiile sunt exact atât cât poate mânca un om normal, astfel încât să aibă loc și de o bere bună. Bună este și limonada, foarte delicioasă, eu am specificat să fie cu miere, prietenele mele au ales cu fructe și nu au dat greș.

Pe lângă toate acestea au și prețuri pământești, mai ales dacă considerăm locația unde se află plasați. Meniul este destul de sofisticat, de la omletă, supe, salate, la burgeri și coaste.

Astfel fiind zise, au toate recomandările mele pentru a fi vizitați.

Prețuri:

Preț coaste: 33 lei

Preț cartofi: 7 lei

Preț bere Terapia Platin: 11,9 lei

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Drunken Rat

Adresă:
George Cosbuc, Nr. 1, Timișoara
Telefon:
Website:

[…] de ai noștri zic că găsești coaste mai dumnezeiești de bune, la doi pași mai încolo, însă noi credem că gusturile nu se discută (numai la noi, da) și fiecare e liber să aibă […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul