Ce poţi face cu 15 lei la Fabrica de Bere Timişoreana?

Fabrica de Bere Timișoreana
Timișoara

Mulţi ar spune că e suficient pentru meniul zilei. Chiar ai putea lua un meniul zilei decent şi ar mai rămâne cât să dai şi un bacşiş normal. Da, e o variantă şi e ok. Dar dacă a trecut de mult ora prânzului şi dacă ai un prieten venit din Germănica, cu dor de mâncare românească şi dorinţă să revadă Fabrica de Bere, ei bine, te îndrepţi într-acolo.

Am ajuns cam pe la ora 19:00, nu era foarte plin, dar era deja ceva lume. Am ales o masă şi a venit suficient de repede cineva cu meniul. Oferta e aceeaşi ca la Curtea Berarilor, doar că preţurile mi s-au părut mai decente. Am studiat meniul şi am ales o Ciorbă de fasole cu afumături şi Papanaşi cu brânză dulce şi dulceaţă.

Ciorbă de fasole cu afumături

Nu a durat mult şi a sosit ciorba. Practic, nici nu avea cum să dureze mult, fiind vorba de o ciorbă. Arăta bine şi avea verdeţuri proaspete prin ea. Plus, avea boabele mari, aşa cum îmi place mie. Gustul a fost unul clasic, plăcut şi chiar era vorba de afumătură acolo. Porţia a fost una suficient de mare, te cam luptai puţin cu ea (bine că nu mi-am luat şi felul doi).

Ciorba de fasole Fabrica de bere

Fabrica de Bere Ciorba de fasole cu ciolan

Detaliu Ciorba de fasole Fabrica de bere

Papanaşi cu brânză dulce şi dulceaţă

O regulă care e bine să fie respectată când vine vorba despre papanaşi e următoarea: Papanaşii se servesc neapărat calzi (îi poţi mânca şi reci, dar nu mai au acelaşi farmec). Da, a fost respectată această regulă. A fost un început promiţător şi aşa a continuat. Au fost nişte papanaşi pufoşi, fără pic de aluat crud, scăldaţi plăcut în smântână. Surpriza a fost dulceaţa folosită, care ducea înspre dulceaţă de cireşe. Una peste alta, mi-a plăcut şi a fost suficient ca porţie.

Papanasi Fabrica de Bere

Dulceata Papanasi Fabrica de Bere

detaliu papanasi Fabrica de Bere Timisoara

Prețuri şi servire

Există preţuri pentru toate buzunarele. Nici la capitolul ofertă nu stau rău. Ai de unde alege şi cam oricine poate fi mulţumit într-o locaţie de genul, asta dacă realizează în ce locaţie este (nu vorbim de un restaurant de 5 stele aici).
Pentru ce am comandat eu, preţurile sunt următoarele:

  •  Ciorbă de fasole cu afumătură (360 g/40 g): 8,5 Ron;
  • Papanaşi cu brânză dulce şi dulceaţă (150 g): 6 Ron.

Servirea a fost una suprinzător de fermă şi doamna a venit inclusiv cu zâmbetul pe buze. Nu a fost apăsătoare, nu a stat mereu în spatele nostru, dar a ştiut când să vină. Cred că am avut noroc, deoarece am nimerit şi dăţi când parcă te rugai să vină cineva.

Sunt şi câteva lucruri care nu m-au încântat. Spaţiul e plin de fum, muzica e cam tare şi nici până în ziua de azi nu am înţeles de ce atunci când se investeşte în renovarea unui restaurant, baia nu e luată în considerare. Dacă va fi să am vreodată propriul meu restaurant, voi încerca să fie baia în aceeaşi temă cu restaurantul.

Una peste alta a fost o experienţă plăcută cu mâncare bună, servire rezonabilă şi preţuri pentru nivelul de trai în România. Recomand restaurantul şi eu una voi mai merge pe acolo.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Fabrica de Bere Timișoreana

Adresă:
Str. Ștefan Cel Mare (Cartier: Fabric, Lunei) Nr. 28
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul