Coaste și aripioare picante de la Grătarul cu Ștaif

Grătarul cu ștaif
Timișoara

Tot eu vă povestesc și astăzi despre experiențe prin bucătăriile restaurantelor din Timișoara. Și tot alături de partenerul meu în crime culinare am testat o porție de coaste și aripioare picante de la Grătarul cu Ștaif. Am fost și suntem clienți constanți ai celor menționați adineauri, mai ales atunci când vine vorba de coaste și burgeri.

Unii de ai noștri zic că găsești coaste mai bune, la doi pași mai încolo, însă noi credem că gusturile nu se discută (numai la noi, da) și fiecare e liber să aibă propriile preferințe.

De ce coaste și aripioare picante?

Dincolo de poftele mele pentru paste, de obicei poftesc destul de des după prăjeli și crispy-uri în orice formă ar fi ele, iar așa ajung să îl conving pe Pragmaticul casei să ne aventurăm în degustări mai îndrăznețe, așa cum am făcut și de data aceasta, cu meniul ales la Grătarul cu ștaif.

Pentru că ne era dor de ei, de ceva vreme am zis să comandăm acasă, până când își vor relua ei activitatea după pandemie și să ne potolim foamea cu coaste, alături de niște cartofi prăjiți care mai că nu sunt ca la mama acasă.

Pizzerul e mare fan Coca Cola și de multe ori nu lipsește din meniul lui zilnic, iar din acest motiv l-am convins să o deguste și în alte forme, cum ar fi în sosul unor coaste bine prăjite. Eu, m-am uitat îndelung la meniul lor de pe foodpanda până când poza de la aripioare picante de tip Buffalo mi-au făcut cu ochiul și am decis că asta vreau.

Ce e drept, poza a fost una, iar comanda a fost alta…dar despre asta vă povestesc mai jos, ce și cum.

Coaste și aripioare picante de la Grătarul cu Ștaif

Cum au fost coastele?

Suculente și bine prejite pe grătar în sosul de cola, coastele celor de la Grătarul cu ștaif au fost neașteptat de bune și de savuroase. Carnea s-a desfăcut singură de pe os, semn bun de altfel pentru noi și nici nu era prea ațoasă cât să tot tragi de ea.

Dincolo de coaste, am mai primit două sosuri, unul picant cu chilly și unul pentru coaste, dar și o porție de murături. Murăturile foarte bune, făcute la soare în borcan așa cum am și citit în meniul lor, însă nu pot să mă pronunț despre combinația cu vreunul dintre preparate pentru că eu le-am mâncat în timp ce despachetam și făceam pozele.

Totuși, eu una, deși îmi plac foarte mult murăturile, nu le-aș combina cu vreunul din preparate, poate doar cu cartofii prăjiți, însă poate aveți voi alte păreri legat de asta.

Mă puteți contrazice în comentarii fără nicio problemă! 🙂

 

Cum au fost aripioarele picante – Buffalo Hot Wings?

Așa. Mai sus vă povesteam că aripioarele au arătat într-un fel în poza de pe meniul celor de la Grătarul cu ștaif pe foodpanda și altfel în realitate. În poză aripioarele arătau mult mai bine făcute, mai spre culoarea pe care au avut-o coastele și aveau susan pe deasupra, iar acesta cred că a și fost unul din motivele pentru care m-au ademenit să iau o porție. Din acest motiv am fost puțin dezamăgită la nivel vizual de ce am ales vs. ce am primit.

Aripioarele în sine au fost foarte bune la gust, puțin chiar foarte picante însă mie mi-au plăcut mult și le-am savurat fără să respir pe majoritatea din ele. Altfel, nu sunt genul de picant din care să mănânci o gură și să contemplezi jumătate de oră pentru că te lovește iuțeala. Go fast, or go home!

Apropo de asta, pentru mine au fost suficient de picante aripioarele în sine încât nu mi-am mai dorit sos extra picant, dar poate că unii dintre voi preferă variante mai suicide hot. 🙂

Prețuri

În total pe noi ne-a costat undeva la vreo 60 și ceva de lei toată comanda, preț care mi s-a părut moderat pentru ce am comandat.

  • Coastele de porc în sos de cola – 32,00 lei
  • Airpioare de pui Hot Buffalo – 23,00 lei
  • Cartofi proaspeți prăjiți – 8 lei

Dacă v-am făcut poftă de ceva anume din meniul celor de la Grătarul cu ștaif, îi găsiți pe foodpanda, iar dacă nu ați mai comandat niciodată de la ei, atunci puteți folosi foodcrew15, ce vă aduce 15lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei. Eu vă aștept impresiile voastre în secțiunea de comentarii, pentru că sunt curioasă ce părere aveți de coastele lor.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Grătarul cu ștaif

Adresă:
Strada Matei Corvin 4, Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul