Bulz și ciuperci buclucașe la pachet

Grădina Bănățeană
Timișoara

Cum zilele de lucru îi mai prind înfometați la aceeași masă, Tagliatella Țâfnoasă, Mofturi pe săturate și Pizzerul Pragmatic au ales de această dată să comande mâncare direct la locul de unde ies ideile. Directivele au fost clare: cine alege localul, scrie recenzia. Odată ce sorții au fost aruncați, oprindu-se cu privirea asupra meniului marca Grădina Bănățeană, cei trei pofticioși au ales pentru a-și potoli foamea o combinație cel puțin interesantă: cârnați picanți cu smântână și cartofi la cuptor, bulz ciobănesc, ciuperci umplute cu cașcaval și cartofi pai.

mâncare comandată

După ce curierii roz au lăsat comanda la destinație, a început marea degustare. Mofturi pe săturate a acaparat ciupercile cu cartofi pai – not great, not terrible. Ce i-a atras atenția, însă, a fost lichidul (sos?) de pe fundul cutiei, care prindea și urme din ciupercile care au stat acolo (parcă n-ar fi vrut să-și ia adio de la ele). Imaginea din cutie ducea cu gândul la un veritabil masacru culinar (bătălia ciupercilor, partea I).

ciuperci gradina banateana

lichid ciuperci

Nici Tagliatella Țâfnoasă n-a avut mai mult noroc. Deși s-a arătat mulțumită inițial de bulz, sub straturile de cașcaval topit se ascundea timid un ou destul de crud. 

bulz

bulz

Se pare că cel mai bine a ieșit Pizzerul Pragmatic în această poveste, care și-a devorat liniștit porția de cârnați. Cartofii din meniu erau de casă, copți la cuptor cu tot cu coajă, aromați și moi, iar cârnații, puțin picanți, făcuți la grill, aveau mirosul specific al cârnaților găsiți la tarabele evenimentelor specifice românești. 

carnati

Deși prețul a fost decent (77 lei), experiența avută de pofticioși lasă loc de mai bine. Cei trei prieteni au hotărât că degustarea trebuie continuată și direct la locul faptei, pentru o analiză aprofundată a cazului descris. Până atunci, aveți grijă de sănătatea voastră și rămâneți la curent cu aventurile echipei FoodCrew în tărâmul restaurantelor ispititoare.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Grădina Bănățeană

Adresă:
Parcul Justiţiei, nr. 1

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul