Cum zilele de lucru îi mai prind înfometați la aceeași masă, Tagliatella Țâfnoasă, Mofturi pe săturate și Pizzerul Pragmatic au ales de această dată să comande mâncare direct la locul de unde ies ideile. Directivele au fost clare: cine alege localul, scrie recenzia. Odată ce sorții au fost aruncați, oprindu-se cu privirea asupra meniului marca Grădina Bănățeană, cei trei pofticioși au ales pentru a-și potoli foamea o combinație cel puțin interesantă: cârnați picanți cu smântână și cartofi la cuptor, bulz ciobănesc, ciuperci umplute cu cașcaval și cartofi pai.
După ce curierii roz au lăsat comanda la destinație, a început marea degustare. Mofturi pe săturate a acaparat ciupercile cu cartofi pai – not great, not terrible. Ce i-a atras atenția, însă, a fost lichidul (sos?) de pe fundul cutiei, care prindea și urme din ciupercile care au stat acolo (parcă n-ar fi vrut să-și ia adio de la ele). Imaginea din cutie ducea cu gândul la un veritabil masacru culinar (bătălia ciupercilor, partea I).
Nici Tagliatella Țâfnoasă n-a avut mai mult noroc. Deși s-a arătat mulțumită inițial de bulz, sub straturile de cașcaval topit se ascundea timid un ou destul de crud.
Se pare că cel mai bine a ieșit Pizzerul Pragmatic în această poveste, care și-a devorat liniștit porția de cârnați. Cartofii din meniu erau de casă, copți la cuptor cu tot cu coajă, aromați și moi, iar cârnații, puțin picanți, făcuți la grill, aveau mirosul specific al cârnaților găsiți la tarabele evenimentelor specifice românești.
Deși prețul a fost decent (77 lei), experiența avută de pofticioși lasă loc de mai bine. Cei trei prieteni au hotărât că degustarea trebuie continuată și direct la locul faptei, pentru o analiză aprofundată a cazului descris. Până atunci, aveți grijă de sănătatea voastră și rămâneți la curent cu aventurile echipei FoodCrew în tărâmul restaurantelor ispititoare.
Nici un comentariu