BBQ Ribs și Mac & Cheese la pachet de la Meat Busters

Meat Busters
Timișoara

Meat Busters și foodpanda mi-au livrat astăzi niște BBQ Ribs și Mac & Cheese la pachet, pe care le-am savurat împreună cu partenerul, flămând nevoie mare și el. Iar așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă, vă povestesc despre tot ce îmi comand la domiciliu, pentru a putea evita aglomerația din oraș, dar și pentru a susține restaurantele locale să supraviețuiască în aceste vremuri dificile.

Meniul zilei cu supă cremă și BBQ Ribs

Am ales meniul zilei de luni, care includea o supă cremă de roșii și o porție sănătoasă de coaste cu sosul tradițional de barbeque al celor de la Meat Busters. Supa, pe cât a fost de fierbinte, pe atât de repede am devorat-o de foame… așa că, din păcate, am uitat să îi fac poză, lucru de care mi-am dat seama după ce caserola era goală. Însă, dacă faceți voi poză și încercați, lăsați-mi una în comentarii. 🙂

BBQ RIbs și Mac & Chesse la pachet de la Meat Busters

Coastele au fost foarte bune, cremoase și aromate la gust datorită sosului, iar carnea, de frică sau de rușine în fața poftei noastre, s-a dezbrăcat singură de pe oase. Cartofii aurii și moi au fost buni, iar cantitatea porției a mers la fix cu porția de coaste. Meniul a mai avut și o salată alături, pe care eu nu am consumat-o pentru că am vrut să savurez sosul de BBQ, însă dacă sunteți fani ai salatelor, să știți că am gustat-o înainte și era aromată și delicioasă și ea.

BBQ Ribs la pachet de la Meat Busters

Mac & Cheese

La vederea porției de Mac & Cheese în meniul celor de la Meat Busters, am adăugat-o în coș fără să stau pe gânduri, știind că partenerul meu este un mare fan al acestui preparat. Porția ce ne-a fost livrată a fost una foarte consistentă, cât pentru două persoane, astfel că el a mâncat și la cină.

Gustul pastelor cu brânză cheddar a fost accentuat de multe feliuțe de bacon prăjit și ceapă verde. Amândoi am fost curioși să gustăm această variantă de mac & cheese pentru că de obicei îl mâncăm tradițional, fără alte ingrediente. Baconul a fost bine prăjit, afumat și sărat, lucru care mie mi-a plăcut, însă asocierea cu ceapa verde nu pot spune că m-a bucurat. Ca notă generală, preparatul a fost bun la gust și porția destul de mare, însă eu aș opta în continuare pentru un mac & cheese simplu, fără alte ingrediente.

Nutella Cheesecake

La desert voi fi foarte critică, mai ales că am comandat cheescake și rezultatul ajuns în caserolă nu prea semăna deloc la aspect cu unul, iar dimensiunea acestuia a fost destul de mică față de ce cunoșteam eu ca cheescake. Aluatul era foarte sfărâmicios, lucru care se poate vedea mai jos, iar crema, acoperită de firimiturile acestuia.

Însă, vă spun și partea bună a acestuia. Gustul a fost tare bun, cremă din abundență comparativ cu aluatul și se simțea și gustul puternic de Nutella.

Prețul

Noi în total am plătit 71 lei pe comandă, pe toate cele 4 produse. Meniul zilei a fost 27 lei, pastele au fost 29 lei, iar desertul 15 lei. Prețul produselor mi s-a părut puțin piperat, dar a meritat, având în vedere că încă mă mai gândesc la gustul coastelor bine făcute, cu carnea care se dădea jos singură de pe oase.

Dacă v-am făcut poftă de un BBQ Ribs și Mac & Cheese la pachet, vă îndemn și pe voi să vă comandați o porție de coaste, de mac & cheese, burger sau alte bunătăți de la Meat Busters, prin foodpanda. V-am pregătit și un voucher, foodcrew15, ce vă oferă 15 lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Meat Busters

Adresă:
Strada Gheorghe Lazăr, Piața Unirii 1, Timișoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul