Meniul zilei, penne și lasagna vegetariană – livrate de Sapore Gia

Sapore Gia

Pentru mine, carantina aceasta e despre noi descoperiri gurmande. Astfel că mi-am propus să folosesc timpul și alegerile în favoarea mea și a celor care au nevoie de susținere. Când zic susținere mă refer la orice fel de susținere: morală, materială etc. și mai ales susținerea celor mai afectați. Pe lângă gătitul acasă, am ales să și comand online pentru a susține restaurantele locale în această perioadă de grea cumpănă.

Eram la birou și căutam cu colegii să comandăm de mâncare pentru prânz. După cum am povestit în recenzia anterioară, să găsești un restaurant cu meniu diversificat e o provocare, mai ales acum. De data aceasta măcar știam că jumătate dintre noi dorim paste și așa am ajuns pe pagina Sapore Gia de pe foodpanda.

Sapore Gia – o descoperire de arome italienești

lasagna vegetariana

Am pornit cu gândul că vrem paste și am ajuns la lasagna, și nu una oarecare, ci una vegetariană. În timp ce una dintre colegele noastre a rămas fidelă pennelor arabiata, eu am ales să testez și să degust din alegerile colegilor, evident. Dar trebuie să vă povestesc de lasagna, a fost cea mai delicioasă, iar eu, cea mai bucuroasă de alegerea mea. Spre deosebire de rețeta tradițională, aceasta nu era cu foi de lasagna, dar cu felii de dovlecel și vinete coapte. Printre straturile de legume coapte am simțit gustul fin și aromat al pastei de caju. Eu am rămas foarte satisfăcută culinar în urma acestei experiențe, doar că, așa cum se spune și în popor, ce-i bun se termină repede. Porția a fost mică, prea mică pentru foamea mea. Ar fi trebuit să îmi aleg și o garnitură, probabil.

Din păcate, nu putem spune același lucru despre pennele arabiata comandate. Deși par cel mai simplu de gătit și nu ai cum să dai greș, porția primită nu a fost deloc reușită. Pennele erau prea fierte, iar sosul nu avea niciun gust, deloc picant, deloc aromat.

Meniul Zilei la Sapore Gia

meniul zilei sapore giaCei mai câștigați au fost colegii mei care și-au ales meniul zilei, bun, la un preț rezonabil și pe săturate. E de remarcat faptul că în fiecare zi din fiecare săptămână au meniul zilei diferit. Meniul comandat de colegii mei a inclus supă de pui cu tăieței, tocăniță de porc cu orez cu ciuperci și o salată de murături asortate. Bucatele au ajuns calde, erau proaspete și cu un gust ca cele gătite acasă. Nu este un meniu pretențios pentru mofturoși, dar e un meniu consistent, sățios și bun, vă recomandăm să le încercați.

Clătite a la Sapore Gia

clatite gem prune

Și ca să fie toate poftele împlinite și toată lumea fericită, am comandat și 2 porții de clătite cu gem de caise. Spre surpinderea noastră, gemul a ajuns de prune, dar a fost bun. Chiar dacă nu s-a ținut cont de ce scria în aplicația foodpanda, sau poate a fost o greșeală, clătitele au fost delicioase. Clătite simple, cu gem gustos, nu foarte dulce, ca în copilărie, când ne gătea mama sau bunica.

Prețurile

Noi am plătit în total 103 lei pentru un prânz la 6 persoane, cel mai scump fiind și cel mai bun, adică lasagna vegetariană, 21 lei. Meniul zilei, așa cum am scris, a avut prețul cel mai rezonabil de 18 lei, iar pennele nereușite au fost 16 lei. Sunt niște prețuri decente, mai ales cele pentru meniul zilei.

foodpanda

Vă recomand în continuare să încercați și voi să comandați online pentru prânz sau cină. Fie că sunteți în auto izolare, fie că mergeți încă la muncă, curierii foodpanda respectă toate condițiile împtotriva răspândirii virusului. Mai mult decât atât, avem pentru voi un voucher de 15 lei. Acesta se aplică la toate comenzile de pe foodpanda, de minim 30 lei, folosind foodcrew15.

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] pentru doi consistent, Mofturi pe săturate recomandă Sapore Gia ca fiind o alegere inspirată. Localul a fost testat și de Fishka (cu o comandă pentru mai multe persoane) și apreciat pentru diversitatea și calitatea […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul