Pizza și paste de la Pizzeria Benitto

Pizzeria Benitto
Timișoara

De ceva vreme mi-a tot fost poftă de paste și chiar dacă mi-am tot gătit acasă nu am reușit să îmi potolesc gândul la niște paste mâncate din oraș. Așa am ajuns să mă uit timp de minute bune pe aplicația celor de la foodpanda, până să mă hotărăsc să comand pizza și paste de la Pizzeria Benitto.

Deși nu mai comandasem de la ei până atunci, am zis să îmi asum o aventură culinară și să încerc ceva nou, mai ales când am văzut că pot face o combinație, care să îmi satisfacă și poftele mele de paste și cele de pizza ale Pizzerului Pragmatic. Astfel, am optat pentru oferta lor combo de pizza și o tartă la alegere pe post de desert, dar și o porție de paste al forno pentru mine. Inițial, voiam să aleg același tip de Paste Panna Prosciutto simple, însă când am văzut varianta cu același ingrediente dar gătită la cuptor m-am răzgândit. Și nu mi-a părut rău de această decizie, iar mai jos vă povestesc și de ce.

De ce pizza și paste de la Pizzeria Benitto?

Așa cum v-am obișnuit, voi lua fiecare preparat în parte și vă voi spune ce mi-a plăcut cel mai mult, dar și ce aș îmbunătăți pe ici, pe colo…pentru că ce să fac, așa îmi e firea – țâfnoasă la paste.

Paste Panna Prosciutto

Iar dacă tot vorbeam de paste voi alege să vă povestesc prima dată despre ele. Primul lucru care m-a impresionat a fost faptul că erau super fierbinți ca și cum le-aș fi scos eu atunci din cuptor, atât de fierbinți încât ne-a fost super greu să le ținem în mână să le facem poză. Dincolo de asta, au venit îngrijit ambalate în caserolă, cu tacâmuri pregătite, iar eu una m-am abținut cu greu să nu mă apuc să înfluec imediat din ele, chiar dacă erau fierbinți, mai ales că mirosul era super ademenitor.

Crusta de cașcaval topit și rumenit de deasupra a fost gătită exact cât trebuie, parcă le-aș fi făcut eu…așa de mult m-au nimerit. Însă când vine vorba de șunca folosită, acolo ar putea îmbunătăți puțin ingredientele pentru că personal mie mi s-a părut fără gust, lucru care le-a dat pastelor un gust neutru, nesărat. Nu m-a deranjat foarte tare pentru că nu obișnuiesc să mănânc foarte sărat, însă am simțit lipsa unui gust care să le diferențieze, mai ales că în ingrediente apare listat parmezan, dar nu prea i-am simțit prezenta.

Pizza Diavola

Acum că trecem la pizza, pot spune că echipa de la Pizzeria Benitto, chiar m-au nimerit și pe mine și pe Pizzeru Pragmatic la gusturi. Aluatul a fost pufos cu marginile puțin crocante și învelit în făină de mălai, lucru care, eu cel puțin îl ador la pizza. Dincolo de aluat, pizza a ajuns caldă, aproape fierbinte ca și pastele, iar ingredientele au fost bune la gust, mi s-a părut că se topeau în momentul în care le mestecai.

De remarcat este că noi am păstrat o parte și pentru mai târziu, iar pizza lor este bună și rece, un plus de care ținem cont și ne bucurăm, pentru că am dat peste nenumărate cazuri în care pizza rece a fost pur și simplu carton.

În acest combo de pizza + tartă de la Pizzeria Benitto, noi am optat pentru tartă cu vanilie și cu care ne-am delectat papilele gustative. A fost așa de bună că ne-am luptat pe ea, până la ultima bucățică. Nouă ne-a ajuns acasă fără topping, dar eu una mă bucur de asta pentru că am putut savura tarta simplă și să mă bucur de gustul ei adevărat fără alte artificii.

Prețuri

Prețul mi s-a părut unul moderat pentru combinația de cele trei produse. Combo-ul de pizza + tartă este de aproximativ 30 de lei, iar pastele la cuptor cam tot pe acolo. Ce merită menționat la paste este că porția este destul de mare, undeva la 500g, iar noi două persoane ne-am săturat din această porție.

Dacă v-am făcut și vouă poftă să comandați de la Pizzeria Benito, nu uitați că voucher-ul de la foodpanda, vă așteaptă să îl folosiți cu 15 lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei. (foodcrew15)

Bitmoji Image

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizzeria Benitto

Adresă:
nr, Strada Glad 96, Timișoara 300215
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul