Prânz cu pizza și paste la Old House Timișoara

Old House
Timișoara

Sunt zile în care ne tot gândim pe unde să luăm masa să mai schimbăm puțin decorul cu care suntem deja obișnuiți, și atunci ne tot întrebăm pe unde să mai ieșim. Ei bine, după ce am văzut recenzia de la Old House a colegei noastre, Coca Prăjiturescu, ne-am decis și noi, eu cu Migdala, să mergem să luăm prânzul la ei pe terasă.

Unul din lucrurile care mi-a plăcut la ei și pe care l-am apreciat foarte mult, este că au meniul pe site și mereu se găsesc actualizări ale meniului pe pagina de Facebook. Deci nu cauți foarte mult dacă dorești să afli ce oferte sunt la pe la ei.

Ajunse acolo, am fost foarte surprinsă de decorul interior al localului. Așa cum îl descria și Coca, este un local impozant cu canapele și fotolii de piele și mult lemn. Aproape că mă așteptam să văd acolo bărbați în costume savurând câte-un trabuc. 😀

Fiind însă vorba de o zi toridă de vară, am decis totuși să  stăm pe terasă pentru masa de prânz. Mi-a plăcut că am avut o oază de umbră și liniște deși e puțin cam întunecată, din punctul meu vedere. Parcă aș vrea să văd mai multă lumină naturală când aleg să mănânc pe o terasă. 🙂

terasa old house

terasa old house timisoara

Meniul de la Old House nu este foarte stufos, dar oferă ceva pentru fiecare. Am găsit în el paste, pizza, salate, preparate cu pește și altele. Iar pe lângă asta, au și meniul zilei. Am însă și la partea asta o sugestie, aceea de a schimba meniurile și de a le face puțin mai estetice. Un local care arată ca Old House, merită niște meniuri pe măsura decorului interior.

Noi am ales să mergem acolo la prânz pentru că văzusem pe Facebook că au varza a la Cluj în ziua respectivă și tare poftă ni s-a făcut. Ajunse însă acolo și întrebând de meniul zilei, am aflat că de fapt ca varza a la Cluj nu era în meniu, ci ardei umpluți. Din nou o sugestie, fiind vorba de un local aflat destul de departe de zona centrală, e posibil ca oamenii să vină până în Piața Verde (unde se află Old House) pentru ceva anume. Și e destul de neplăcut să nu se regăsească în meniul de la restaurant, deși pe Internet se menționează altceva.

meniu old house timisoara

meniu old house

Ne-am reprofilat rapid pentru că ne era tare foame. Deși mintea ne-a rămas la varza a la Cluj pe care nu am putut să o mâncăm, ne-am decis să vedem cum stau la capitolul pizza și paste. Eu am comandat o Prosciutto e Funghi cu sos de roșii, mozarella, șuncă, ciuperci și măsline, iar Migdala a încercat pastele cu hribi și praz.

pranz la old house

Timpul de așteptare nu a fost foarte mare, ambele farfurii ajungând după aproximativ 35 de minute. Pizza arăta exact așa cum o vedeți în poză și era o porție generoasă de aproximativ 550 de grame.

pizza prosciutto e funghi

felie de pizza

Nu a fost cea mai bună pizza pe care am mâncat-o, dar a fost gustoasă. A avut un blat subțire, exact așa cum îmi place mie, cu ingrediente din belșug deasupra.

pizza

pizza la old house

pizza old house timisoara

Colega mea a savurat o porție de tagliatele cu hribi, smântână, parmezan și praz. M-a lăsat și pe mine să gust și vă spun sincer că după ce le-am gustat, am regretat că nu am luat și eu o porție de paste. Au fost foarte bune la gust, iar porția este extrem de generoasă!

tagliatelle cu hribi

paste old house

Prețurile, pentru ceea ce am mâncat noi, sunt mai mult decât decente și corecte în raportul calitate-preț. Atât pizza cât și pastele au costat 19.99 RON iar o apă și un suc, 5 lei fiecare. Un total de 50 de lei pentru un prânz sățios. Servirea a fost ok, dar nu ne-a dat pe spate. Aș fi așteptat o explicație scurtă pentru faptul că meniul zilei de pe site nu coincide cu ceea ce e în restaurant. Și poate un zâmbet. 🙂

În final, punând toate cap la cap, ar mai fi câteva lucuri de îmbunătățit, dar mi-a plăcut experiența la Old House Timișoara per total. Și sigur mai trec pe acolo, pentru că e prea frumos interiorul să nu te bucuri de el la o cină în tihnă. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Old House

Adresă:
Strada Carei 18, Timișoara

[…] că sunt mereu în căutare de pizza bună oriunde merg și, mai ales, în apropierea casei, pentru zilele când nu apare cheful de gătit […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul