Supă cremă și paste de la restaurant Gloria

Restaurant Gloria
Timișoara

În spirit de autoizolare, Mofturi pe săturate și prietena ei cu nume de fruct au încercat un experiment: au căutat un restaurant de la care să încerce un meniu vegetarian și unul simplu, care să includă supă cremă și paste. După un micuț research al restaurantelor listate pe foodpanda, au ales Restaurant Gloria (a trecut ceva timp de când FoodCrew i-a trecut pragul ultima dată).

Fetele s-au hotărât rapid: meniul vegetarian cuprindea supă cremă de ciuperci și Spaghetti cu Pesto de busuioc și alune Caju, iar cel simplu, supă cremă de vinete cu brânză feta și paste Panna Prosciutto e Funghi. Curiozitatea fetelor, pe lângă calitatea preparatelor, era și ce tip de desert vor primi, ținând cont că la o comandă de 50 lei se asigură un desert surpriză gratuit din partea localului.

comanda Gloria

Supele

Curierul a ajuns cu 31 minute mai devreme. Degustarea a început cu supele, iar Mofturi pe săturate și-a meritat numele: supa de ciuperci n-a încântat-o deloc. În schimb, cea de vinete a avut un gust foarte bun, accentuat de boia afumată și brânza feta cremoasă. Porțile de supă au fost atât de mari, încât abia au încăput în castroane.

supa crema Gloria

supa ciuperci Gloria

supa vinete Gloria

Pastele

În ceea ce privește pastele, acestea au trecut testul fetelor. Mofturi pe săturate s-a săturat de-a binelea cu pastele pesto cu caju, care s-au dovedit a fi foarte sățioase de la nucile caju (pentru ceva fără carne).

paste Gloria

paste pesto Gloria

panne prosciutto e funghi Gloria

Momentul mult așteptat

La desert a venit o reacție de „awww”: bucătarii și-au dat seama că două persoane au comandat preparatele inculpate, astfel că fetele au primit două porții de brioșe micuțe cu toping de fructe deasupra.

gogosi Gloria

Concluzii

Fetele au mâncat pe cinste, iar desertul nici n-a mai avut loc: a fost lăsat pentru mai târziu, „să se așeze mâncarea”. Iar acum, să vorbim despre prețuri: comanda totală a costat 78.5 RON (desertul fiind din partea casei).

Supa de ciuperci: 13 RON

Supa de vinete: 15 RON

Penne Panna, Prosciuto e Funghi: 26,50 RON

Spaghetti cu Pesto de busuioc și alune Caju: 24 RON

 

Vă provocăm și pe voi să folosiți codul promoțional foodcrew15 la comenzile de pe foodpanda și să ne povestiți ce experimente culinare ați făcut în ultimul timp! 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Gloria

Adresă:
Bogdan Petriceicu Hașdeu, Nr. 18, Timișoara

[…] picante, pizza Diavola este una dintre cele mai des comandate. Pentru noi, pizza Diavola de la Gloria nu a fost suficient de picantă, cel puțin nu la fel ca altele pe care le-am tot încercat până […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul