Burger și pizza de la Daily Timișoara

Daily Timișoara
Timișoara

Greu cu izolarea aceasta și mai greu cu poftele atunci când doi pofticioși locuiesc împreună. Astfel, împreună cu Pizzeru Pragmatic m-am pus pe butonat, într-una dintre zilele trecute, aplicația celor de la foodpanda, până am ajuns la Daily Timișoara.

Având recomandări de a încerca burgerul lor de la diverși prieteni din cercul nostru, a fost zis și făcut, iar așa am ajuns să comandăm de la ei. Știind recomandările, eu am optat pentru un burger savuros cu vită, iar partenerul meu a optat, clasic, după cum îl recomandă și numele și poftele – pizza.

Mai departe vă povestesc cum au fost cele două preparate de la Daily Timișoara, care au fost impresiile noastre după degustare, cum ni s-au părut prețurile și verdictul final – dacă mai comandăm sau nu.

Burger și pizza de la Daily Timișoara

Burger și pizza de la Daily Timișoara

Comanda de la Daily a ajuns relativ repede, nu cred că a trecut mai mult de vreo 30-45 min după plasarea comenzii. Ambele preparate au ajuns aproape calde la noi, lucru care le dă un plus în procesul nostru de degustare, mai ales atunci când vine vorba de pizza.

Pizza a venit într-o cutie personalizată cu imaginea celor de la restaurant, lucru care poate părea mărunt, dar pentru noi este un semn că lor le pasă de prezentarea lor în piață și de calitatea pe care o livrează. Burgerul a venit împachetat frumos în cutiuța lui, cartofii separat. Față de alte restaurante, mi-a plăcut faptul că au venit împachetate individual pentru că nu s-au amestescat, iar cartofii nu s-au înmuiat astfel de la sos.

Un singur lucru aș recomanda ca îmbunătățire și acesta îl transmit nu doar celor de la Daily, ci tuturor restaurantelor cărora am ocazia: să opteze pe cât posibil la folosirea materialelor prietenoase cu mediul.

Cum a fost pizza?

Cea Quattro Fromaggi din meniul celor de la Daily Timișoara a fost o adevărată surpriză pentru noi, descoperind o pizza cu adevărat gustoasă, coaptă pe vatră. Gustul și consistența ei ne-au amintit mult de pizza artizanală a celor de la La Napoletana și chiar dacă se simte puțin diferența între modul de preparare a celor două, ne-am bucurat să găsim alternative de pizza gustoasă și pe la alte restaurante.

Gustul a fost unul aromat, fiecare tip de brânză având cumva locul ei special pe pizza, de la gorgonzola, mozarella, pecorino și parmezan. Iar dacă la unele pizzerii sau restaurante, acest tip de pizza tinde spre puțin prea sărat, la Daily a fost exact așa cum trebuie, sau mai bine zis așa cum ne-a plăcut nouă.

Pizza Quatro Fromaggi de la Daily Timișoara

Cum a fost burgerul?

Burgerul din meniul celor de la Daily Timișoara a fost cel cu vită maturată de Uruguay, acompaniat de cartofi wedges. Pe lângă de ceafa de vită maturată, burgerul a mai avut bacon, un ou bine făcut, castraveți murați, cașcaval cheddar, salată, roșii și ceapă crocantă.

Chifla burgerului nu a fost tocmai pe placul meu, iar din acest motiv am ținut să o precizez separat. Chiar dacă gustul ei a fost bun și consistența pufoasă, m-a dus cu gândul mai mult la chifla hamburgerilor din meniul celor de la Mc. Donald’s. Dar poate asta este doar preferința mea personală, unde îmi plac chiflele care par făcute homemade, poate cu niște semințe deasupra, dacă este posibil.

Burger savuros și cartofi wedges de la Daily Timișoara

Prețuri

În total pe cele două preparate am plătit aproximativ 60 – 65 lei. Burgerul de vită a costat 40 lei, un preț foarte decent dacă ținem cont că ingredientul principal – carnea – a fost vită maturată de Uruguay. Dacă ar fi să considerăm dimensiunea burgerului, atunci poate că prețul merita să fie puțin mai mic sau burgerul mai mare.

Pizza partenerului meu a costat și ea 35 lei, iar aici nu prea am avut niciunul din noi foarte multe de comentat. Poate doar puțin, din nou legat tot de dimensiunea ei, fiind puțin cam mică față de așteptările noastre pentru acel preț. Astfel, prețul poate că e puțin piperat față de alte tipuri de pizza de același tip din Timișoara, însă este una dintre acele pizza pe care noi o plasăm de acum în topul acelor pizza la care am reveni și altă dată.

Dacă v-am făcut și vouă poftă de un burger și pizza, cei de la Daily Timișoara livrează pe foodpanda. Dacă nu ați mai comandat niciodată până acum, avem și o surpriză pentru prima voastră comandă, un voucher #foodcrew15, ce îți oferă 15 lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Daily Timișoara

Adresă:
Str. A. Demetriade, nr. 1, Iulius Garden Mall Timisoara (langa carusel)
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul