Îi Bun Burger sau nu-i bun burger?

Mai știți vorba aia „O poză face cât o mie de cuvinte”?

Așa erau burgerii de la Bun Burger în postările lor de pe Facebook. De fiecare dată când îmi apărea în feed vreo poză de la ei, poftele mele o luau razna. Am și discutat cu o prietenă că primul lucru pe care îl vom face când ieșim din izolare va fi să gustăm burgerii lor. Norocul a venit peste mine mai repede decât atât, iar Bun Burger au început să livreze prin foodpanda. După ce am tot salivat după pozele lor a venit și momentul de glorie.

 

Chifla Bun Burger

Bun Burger Timisoara

Precum deja știți, secretul unui burger perfect constă în tipul chiflei și modalitatea de pregătire a chiftelei. Eu personal declar categoric că orice burger care are chifteaua din altă carne decât de vită nu e burger. Așa că atunci când vreau să savurez un burger, îl aleg cu toate papilele mele gustative.

Chifla celor de la Bun Burger arată exact așa cum ar trebui să fie o chiflă de burger: crocantă, pufoasă și cu textură, cât să nu se înmoaie de la sosuri. Deși la ambii burgeri comandați de mine, despre care voi povesti mai jos, chifla a ajuns puțin moale, țin să cred că e din cauza timpului de livrare. Plus că am făcut o greșeală și i-am mai lăsat puțin până i-am savurat, pentru că trebuie să le fac și poze. Să fim serioși acum, dacă nu făceam pozele astea măcar puțin instagramabile, nu citeai acum recenzia mea 🙂

 

Piparcă – dragoste picantă

Nu o să fiu foarte critică, Piparcă a fost burgerul de care m-am îndrăgostit gustos de prima dată când i-am văzut poza pe Facebook. Combinația de ingrediente este una cât se poate de potrivită pentru mine: salată cu ardei copți și ardei iute japanelo. Prefer burgerii cu ingrediente cât mai puține și cu gust picant, de aceea am mers la sigur cu Piparcă.

A fost un burger foarte suculent, iar carnea, deși nu am specificat în comandă, era mediu spre bine făcută. Deci e semn bun că cei de la Bun Burger știu să-și facă treaba ca la carte.

burger picant

Am rămas însă puțin dezamăgită de chiflă, care deși nu se sfărâma, era deja moale de la sosuri. Dar vreau neapărat să mai încerc o dată același burger servit direct la van-ul lor, să mă conving de perfecțiunea chiflei din poze. Adevărul este că nu am avut absolut deloc nevoie de apă în timp ce am savurat burgerul.

Acest aspect denotă faptul că burgerul trece testul și mai merită neapărat o șansă.

burger Bun Burger picant

 

Bun Burger – sau burgerul casei?

Întrotdeauna am fost de părere că atunci când mergi la un restaurant sau în orice locație nouă, e musai să încerci preparatele casei. Acestea, de cele mai multe ori, reflectă cu desăvârșire iscusința bucătarului și standardele la care pot ajunge celelalte preparate.

Așa că Bun Burger era neapărat să îl încercăm, deși avea în compoziția sa ingrediente mai diversificate, printre care bacon.

burger homemade

Chifla, spre deosebire de cea de la Piparcă, nu era atât de moale, dar nici burgerul atât de suculent ca celălalt. La aspect, Bun Burger ar câștiga duelul cu Piparcă, dar în niciun caz la suculență. Carnea a fost la fel de fragedă și gătită mediu. Deși mie nu îmi place baconul adăugat în burgeri, a fost acceptabilă combinația. Totuși, am așteptările mult mai mari și țin neapărat să le mai încerc o dată direct de la ei, după izolare, evident.

Pe lângă burger am comandat și o porție de crumpi proaspeți prăjiți, care din cauza aburilor, a ambalajului și timpului de livrare, au ajuns moi. Deși buni la gust, aș fi preferat să-i savurez crocanți și proaspăt scoși din ulei.

burger Timisoara

 

Prețuri bun(e) la burger

Prețurile, așa cum era și de așteptat, ajung în jur de 30 de lei, ca la orice restaurant sau pub din Timișoara. Deși timpul de livrare este puțin peste 30 minute, merită să te delectezi cu niște burgeri, așa cum o făceai pe vremuri în oraș cu prietenii, și musai cu o bere rece.

  • Bun Burge: 30 Ron
  • Piparcă: 30 Ron
  • Crumpi proaspeți prăjiți: 7 Ron

Și dacă v-am făcut poftă și încă nu aveți un cont în platforma foodpanda, puteți să vă faceți acum. Folosiți codul nostru de reducere foodcrew15 și aveți 15 lei reducere la prima comandă minimă de 30 lei.

Spor la căutat bun simț în farfurie și la Bun Burger!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

[…] cină imporvizată la rooftop fără burger. Iar pentru că de cele mai multe ori m-am convins că burgerul casei este cel mai bun, am mers pe Burgerul Craft. Deși avea bacon și nu prefer această […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul