Cafea cu personalitate la Molecular Cafe

Molecular Cafe

Maine e luni. Te intristează sau ești fericit? 

În oricare din cele două situații, dimineața de luni poate fi îmbunătățită foarte ușor printr-o cafea bună într-o locație nouă. Mai exact, noi recomandăm cafeaua specialty și de origine de la Molecular Cafe, aflat peste drum de ISHO.

 

foodcrew-molecular-cafe-cafea

 

Cafea cu personalitate

Vinerea asta, eu și Tagliatella Țâfnoasă eram prin zona ISHO cu diverse treburi, când am sesizat un panou pe care scria ”specialty coffe”, cu o săgeată foarte sugestivă către locație. Ca doi băutori înrăiți de cafea ce suntem, ne-am lăsat ghidați de săgeată, și am ajuns la Molecular Cafe.

 

foodcrew-molecular-cafe-terasa

Locația e micuță, dar are super multă personalitate. De la decorul clean, la referințele pop culture despre Epstein, totul părea foarte prietenos și modern, în contrast complexului de magazine în care se afla.

foodcrew-molecular-cafe-monday

 

Barista-ul ne-a educat despre ce cafea aveau în acea zi – un mix peruvian, de origine, și alt mix original Molecular. Se simțea pasiunea pentru cafea în vocea lui, în contrast cu mulți din această nișă care par că nu vor să fie acolo. Așa am aflat și de ceva mix brazilian pe care îl vor aduce săptămâna viitoare.

Nefiind noi connoisseuri potriviți pentru a înțelege diferențele subtile în care constau aceste mixuri, am fost însă convinși că urma să fie o cafea bună.

Întradevăr, a fost.  Pe lângă faptul că era mult mai aromată decât cea de la Starbucks sau alte cafenele standard din oraș, prețul este mult mai bun – 7 lei pentru un espresso de origine! 

 

Discount pentru comunitatea FoodCrew

În timp ce beam cafeaua la măsuța de afară, evident că am făcut o postare pe Instagram-ul FoodCrew. Dupa 5 minute, vine barista-ul și ne întrebă 

”-Voi sunteți de la FoodCrew?”. 

”-Da, suntem.”

”-V-am dat follow pe Facebook acum 2 luni!”

 

foodcrew-molecular-cafe-lebede

 

Pe lângă acea cafea savuroasă, interacțiunea asta ne-a dat boost la energie de 3 ori. 

Dorim ca și tu să simți această energie – de luni, dacă vrei o cafea specialty savuroasă de la Molecular Cafe, menționează că ai auzit de cafea lor prin FoodCrew și primești 15% reducere la orice băutură pe care o bei acolo în următoarele 2 săptămâni!

Nu vei regreta, o cafea bună și oameni pasionați sunt ca multivitaminele pentru orice dimineață.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Molecular Cafe

Adresă:
Bulevardul Take Ionescu Nr.51, Timișoara 300071
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul