Surprize dulci și delicioase de la Vinto & Tazz by eMag

Vinto
Timișoara

După experiența de Halloween adusă cu bun simț în farfurie de către Tazz by eMag, care au pregătit o nouă surpriză, de data aceasta alături de Restaurantul Vinto. Aceștia au pregătit un preparat special, pe care îl găsiți exclusiv pe aplicație și pe care noi l-am degustat la prima oră a dimineții pentru a vă aduce informațiile despre bunătăți în această zi specială, când este livrat la pachet împreună cu un desert.

Surprize dulci și delicioase de la Vinto & Tazz by eMag

Ceea ce Vinto și tazz ne-au livrat astăzi este un cocoșel de munte servit alături de piure de dovleac cu sfeclă roșie coaptă, ciuperci Shimenji, varză kale crocantă și alune rumenite. Preparatul a venit alături de un delicios desert cu ciocolată, însă cel mai bine este să vă povestim despre ele individual. Așadar, hai să purcedem într-ale gusturilor!

Felul principal: Cocoșel de munte

Acesta a venit la pachet cu un piure de dovleac cu sfeclă roșie coaptă, câteva ciuperci Shimenji, dar și varză kale crocantă și alune rumenite. Carnea a fost foarte fragedă și savuroasă la gust, lucru care mi-a bucurat papilele gustative enorm de mult. Garnitura de lângă a fost și ea aromată datorită ciupercilor și piureului, dar pentru o gurmandă cu pofte mari (așa ca mine), cred că ar fi mers porția puțin mai mare. Aspectul de cantitate însă nu a fost atât de deranjant fiindcă din start am pornit în minte cu o experiență gourmet, astfel că m-am bucurat de această ocazie când am putut să îmi răsfăț simțurile la domiciliu.

Totodată, țin să menționez că unul din lucrurile care m-au impresionat la acest meniu a fost și felul în care mi-au ajuns acasă, calde, aproape ca și când le-aș fi comandat la restaurant și servite cu un plating frumos, chiar dacă au fost nevoiți să le pună în caserole.

Poze v-am lăsat în două variante, una cum am văzut-o pe Tazz by eMag și una de cum mi-a fost mie livrată acasă.

Desertul: Tort de ciocolată

Trebuie să recunosc că desertul l-am așteptat nerăbdătoare puțin mai mult decât felul principal fiindcă știam că tortul de ciocolată va fi acompaniat de tartar de ananas și piure de fructe de pădure cu sare Maldon, alune de pădure coapte și fulgi de ciocolată albă. Motivul pentru care am fost așa curioasă de garnitura desertul este pentru că am gustat la un moment dat carpaccio de ananas și m-am îndrăgostit de el, iar acum era șansa perfectă să îl văd într-o nouă variantă gourmet.

Gustul a fost super aromat și aș fi tare curioasă să aflu ce tip de ciocolată folosesc cei de la Vinto fiindcă era foarte delicioasă și fină. Acest lucru nu mă surprinde, fiindcă în primăvară când am răsfoit ghidul Gault&Millau, i-am văzut listați ca fiind cel mai bine punctat restaurant, printre singurele locații din Timișoara din ghid. Tot din ghid la vremea respectivă am aflat că nu folosesc semipreparate și prepară totul în casă.

Acum îmi pare rău că nu am ajuns live în locație, înainte de a începe pandemia pentru a avea și experiența de la fața locului, dar voi încerca să le fac o vizită pe terasă chiar și așa, fiindcă a trecut cam mult de la ultima vizită.

Meniul este valabil începând de astăzi, 24 Noiembrie, și se poate comanda doar astăzi din aplicația Tazz by eMag la prețul de 55 lei ambele preparate. Îl găsiți listat primul în lista de produse de la Restaurantul Vinto.

Ți-am făcut poftă? Ia aruncă un ochi aici.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Vinto

Adresă:
Str. Florimund Mercy, Nr. 4, Timișoara, România
Telefon:
Website:

Comentarii

Anton

1 December 2020 at 10:13

Super

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul