Halloween Festa: Pasta e zucca by Le Monelline & Tazz

Le Monelline
Timișoara

Fiindcă cea mai așteptată sărbătoare de toamnă se apropie cu pași repezi, cei de la Tazz by eMag ne-au pregătit o perioadă plină de bunătăți alături de restaurantele locale. Noi le-am documentat și vi le prezentăm pe blog, cu pofte nemărginite. 

Halloween Festa: Pasta e zucca

Dincolo de secțiunea de Scary discounts pe care o puteți regăsi deja live în aplicația celor de la Tazz, ei au mai „complotat” împreună cu restaurantele pentru a crea experiențe tematice. Una dintre ele este Halloween Festa: Pasta e zucca, o sărbătoare a dovleacului și a pastelor. Împreună cu cei de la Le Monelline, restaurantul italian din Timișoara cu paste homemade, ca la italieni acasă au creat un meniu combo, compus dintr-o porție de tortellini în supă și un Crème brûlée de dovleac, servit tot în dovleac. 

Halloween festa - pasta e zucca

Tortellini in brodo sau Tortellini în supă

Tortellini de casă din supă au fost umpluți cu cotlet de porc, mușchiuleț /rasol de vițel, mortadella, ou, pesmet și parmezan.

Porția mea a ajuns caldă și numai bună cât să îmi încălzească sufletul pentru ziua friguroasă de afară, iar supa avea un gust aromat și intens. Deși nu te-ai aștepta să fie cel mai fericit combo, se potrivesc ciudat de bine. Cred că acum îi înțeleg puțin mai bine pe italieni, precum și motivul pentru care consumă paste în orice formă și la orice masă. Hehe!

Tortellini în supă :: Le Monelline & Tazz by eMag

Crème brûlée de dovleac, servit tot în dovleac

Surpriza zilei. Atât pot să zic.

Gustul acestui desert s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe care le-am avut de la el. Aroma de toamnă, dată de dovleac și de scorțișoară, s-a amestecat perfect și nici nu a fost prea dulce. Crusta de deasupra, care s-a format probabil în procesul de coacere, a fost senzația primei linguri, iar la ultima lingură pot să zic că mă băteam cu al meu partener, la care să rămână… și s-a lăsat cu regrete că nu am comandat două porții.

Dovleacul poate lăsa impresia că este micuț, și e important de precizat că el în sine – NU ESTE COMESTIBIL – însă merită achiziția în perioada aceasta, fiindcă este ca un desert pe care îl încerci once in a lifetime (pentru cât de bun este, nu pentru a-l judeca fiindcă îl iei toată ziua și îi cauți și nod în papură).

Servirea preparatelor a fost așa cum ne-au obișnuit cei de la Le Monelline, ambele în ambalaje compostabile și biodegradabile, pe care le-am reciclat la final. Mâncarea a ajuns caldă, supa chiar fierbinte, deci hats off și către cei de la Tazz pentru promptitudine. Prețul este de 53 lei pentru ambele preparate, preț care mi s-a părăut mediu și decent pentru un combo pe care nu îl comand toată ziua, deci mi-am permis să mă răsfăț.

Meniul este valabil începând de astăzi, 29 octombrie, și se poate comanda din aplicația Tazz by eMag timp de 3 zile, adică până de Halloween (31 octombrie) — în perioada prânzului — respectiv 12:00 – 15:00 PM.

Ți-am făcut poftă? Ia aruncă un ochi aici.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Le Monelline

Adresă:
Strada Episcop Augustin Pacha Nr. 5, Timișoara 300254
Telefon:
Website:

[…] experiența de Halloween adusă cu bun simț în farfurie de către tazz by eMag, aceștia au pregătit o nouă surpriză, […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul