Alternative vegetariene cu Beyond Meat la Orotoro Timișoara

Oro Toro
Timișoara

Orotoro Timișoara Timișoara își extinde gama de produse, oferindu-le clienților alternative vegetariene cu Beyond Meat la produsele clasice din carne.

Astfel devine prima franciză dintre cele 12 prezente pe piața din România care promovează produsele pe bază de plante. Cu siguranță, adevărații carnivori și devoratori ai burgerilor au încercat cel puțin o dată burgerii „orotorieni”, recunoscuți pentru aroma fumului delicios. Însă câți dintre voi știți că această aromă plăcută a fumului se datorează faptului că burgerii sunt făcuții pe un grătar special cu cărbuni, numit Josper? Renumitul grătar a fost creat de Peter Juli și Josep Armangué, iar astăzi este unul foarte apreciat în domeniul horeca, fiind folosit de cele mai mari restaurante și bistrouri atât din țară, cât și din străinătate.

Oro Toro Timisoara

Având locația în zona de Food Court a clădirii Iulius Mall și livrând acasă în aceste zile tulburi, Orotoro își îndreaptă atenția acum și spre vegetarieni. Începând de luna aceasta, meniul lor include mai multe produse vegetariene sau de post, pentru cei care optează pentru un stil de viață mai sănătos și sustenabil pentru mediu.

Alternative vegetariene cu Beyond Meat

Burger vegetarian – Orotoro

În acest moment, burgerul Beyond Meat se bucură de o popularitate imensă în jurul lumii, acesta fiind prezent deja în peste 35.000 de locații din întreaga lume, în meniul restaurantelor, în magazine alimentare, universități, hoteluri etc. Chifteaua Beyond Meat este o sursă excelentă de proteină de calitate pentru cei care nu consumă produse de origine animală, având la bază o combinație de mazăre, orez și de fasole mung. În compoziția chiflei nu se găsesc organisme modificate genetic sau gluten, ceea ce transformă preparatul într-o variantă sigură și pentru cei care suferă de intoleranță la gluten.

Oro Toro Timișoara

Datorită acestei chiftele, burgerul este delicios și suculent, cu un gust foarte asemănător cu cel de vită. Iar faptul că este gătit pe grătarul pe cărbuni de la Orotoro îi oferă o aromă proeminentă de fum – o provocare adevărată pentru pofticioși. Mai mult decât atât, chifteaua are o textură foarte apropiată de cea din carne de vită tocată.

Oro Toro Timisoara

Burgerul, pe lângă chifteaua vegetală, are în compoziția sa salată, roșii, castraveți murați și sosul casei Orotoro. Acesta este servit cu o porție de cartofi, pregătiți in-house, pentru cei care doresc meniu complet. La momentul actual, chifla conține ou, pentru un gust și un aspect special, dar există posibilitatea ca, pe viitor, să ofere și varianta de post a burgerului.

  • Preț burger: 26,99 RON
  • Preț meniu: 36,99 RON

Beyond Meat Sausage

Cârnatul vegetal este o alternativă pentru iubitorii de cârnat sau de hot dog. Este la fel de bun și suculent ca unul tradițional de porc, cu o textură uimitor de asemănătoare. Sunt foarte aromați și numai buni de gătit pe grătar, în cuptor sau de adăugat felii în rețetele preferate.

Oro Toro Timisoara

În compoziția acestuia, la fel ca și la burgeri, nu se găsesc sub nicio formă nitriți, hormoni, organisme modificate genetic, soia sau gluten. Este 100% din produse naturale și poate fi foarte ușor inclus în regimul celor care suferă de intoleranță la gluten. Principalele surse de proteină din cârnații Beyond Meat sunt mazărea și orezul. Chiar și membrana exterioară a cârnatului este comestibilă, fiind un produs natural obținut din alge.

În combinație cu chifla de la Orotoro, cu varză proaspătă și muștar, cârnatul Beyond Meat, gătit pe grătarul pe cărbuni, este un hot dog pe bune. Odată cu acesta beneficiezi și de un aport mai mare de proteine decât cârnații din porc, fibre sănătoase și fără colesterol.

  • Preț Beyond Meat Sausage: 26,99 RON
  • Preț Beyond Meat Sausage meniu: 36,99 RON

Gustări vegetale sau de post

Și pentru că Orotoro dorește să vină și mai mult în întâmpinarea tuturor clienților indiferent de stilul lor de viață, au inclus în meniul lor vegetarian și câteva gustări. Acestea sunt pregătite pe loc de către bucătarii lor și sunt 100% din produse naturale pe bază de plante. Pe lângă tradiționalii cartofi prăjiți, se regăsesc în meniu mini plăcinte de cartofi și gustări din porumb dulce condimentat la 150g porția. Sunt foarte potrivite ca aperitive sau ca gustări când suntem pe fugă sau acum, când petrecem foarte mult timp în autoizolare.

Meniu Oro Toro Timisoara

  • Gustări din porumb dulce condimentat 150g: 9,99 lei
  • Mini Plăcinte din Cartofi Rosti 150g: 5,99 lei
  • Cartofi prăjiți 150g: 5,99 lei

Noua locație Orotoro Timișoara face livrări la domiciliu

Dacă ești vegetarian și ți-am făcut poftă sau pur și simplu te-am făcut curios de preparatele vegetariene din meniul Orotoro, poți oricând comanda online pe următoarele platforme:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul