Săptămâna restaurantelor la Timișoara

Timișoara

De câțiva ani, la nivel mondial au circulat evenimente pentru promovarea restaurantelor. New York, Londra, Dublin sau Chicago sunt doar câteva orașe care au demarat săptămâni ale restaurantelor prin care s-au implementat la nivel local tot felul de reduceri și meniuri speciale în restaurantele participante. Mai mult, în cadrul acestor evenimente au loc și demonstrații culinare, târguri speciale, degustări și multe altele.

În primăvara lui 2014, acest tip de eveniment a ajuns și în România, la București. Un eveniment co-organizat de  Asociaţia Romania Culinară, Top Hospitality și Star Chefs care a reușit să strângă în cadrul primei ediții 40 de restaurante. Câteva luni mai târziu se lansează și ediția a doua, la nivel național. Astfel, acum veți regăsi restaurante participante la Săptămâna Restaurantelor și în Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu sau Constanța.

Lista completă a restaurantelor participante din toate orașele o găsiți pe pagina Săptămâna Restaurantelor.

Saptamana Restaurantelor

Ofertele restaurantelor din Timișoara

Până acum sunt patru restaurante din Timișoara care vor participa la acest eveniment, însă înregistrările rămân deschise până în data de 19 Septembrie.

Restaurant Casa Bunicii 2

În cadrul restaurantului Casa Bunicii 2, vă veți putea bucura de două meniuri speciale, la prețul de 25 lei. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina dedicată.

MENIU COMBO 1
· Ceafă banățeană
· Cartofi banățeni
· Castraveți acriți la soare
· Înghețată dragoste fierbinte

MENIU COMBO 2
· Piept de pui cu sos de mere
· Cartofi piure
· Salată verde ca la bunica
· Înghețată dragoste dulce

Restaurant Merlot

Aici întâlnirile de afaceri vor fi mai savuroase și mai avantajoase, pentru că puteți beneficia de Business Lunch redus de la 35 lei la 25 lei.

Restaurant Sabres

Restaurantul Sabres, specializat în preparate din pește, vă oferă în intervalul 12:00-16:00 un discount de 25% la toate preparatele din meniu.  Detaliile le găsiți și aici.

Restaurantul Gloria

Pentru acest eveniment, Restaurantul Gloria va pregăti un meniu special la prețul de 25 lei.

Rezervările se vor deschide din data de 17 septembrie, nu ezitați să încercați toate ofertele disponibile. Iar pentru restaurantele care încă nu s-au înscris, data limită pentru înregistrare este de 19 Septembrie.

[…] cum vă spuneam, a început Săptămâna Restaurantelor și plouă cu oferte de mese gustoase la prețuri atractive. Am studiat atent opțiunile, am făcut […]

[…] când am văzut că Săptămâna Restaurantelor a ajuns în această toamnă să se organizeze și în Timișoara, m-am bucurat mult. Din păcate […]

[…] totuși, nu fusesem niciodată la ei în inspecție. Ocazia s-a ivit în prag de toamnă, odată cu Săptămâna Restaurantelor. Zis și făcut: după rezervarea făcută pe site-ul special al evenimentului, am ajuns la CB 2 […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul