O ciocolată în dar pentru copiii defavorizaţi ai Timişoarei

Let's Chocolate
Timișoara

De Ziua Copilului, vă invităm să participați la un proiect de suflet, inițiat de Salvaţi Copiii Filiala Timiş şi Let’s Chocolate.

Este vorba de campania „O ciocolată în dar”, care se va derula în perioada 27 mai – 2 iunie la Ciocolateria Let’s Chocolate din Iulius Mall Timişoara şi presupune oferirea, în mod simbolic, a unei ciocolate tuturor clienţilor ciocolateriei, în schimbul unei donaţii din partea acestora pentru Salvaţi Copiii.

flayer campanie donatii salvati copii

„De 1 Iunie, am fi putut alege să facem o promoţie în magazin sau să oferim cadou nişte produse dulci copiilor, însă ne-am gândit că rolul nostru în Timişoara trebuie să fie altul şi impactul ar fi mai mare dacă am reuşi sa îi implicăm, într-un proiect comun, pe cei din jurul nostru. Astfel, în locul unei acţiuni comerciale de 1 Iunie, am ales să alocăm toată energia noastră, timp de o săptămână, acestui proiect mai aproape de suflet. Practic, fiecare client care ne va trece pragul, atât în choco-shop cât şi choco-cafe, va primi un dar simbolic, sub forma unei ciocolate, din partea Let’s Chocolate. În schimbul acestui gest îi invităm să facă o donaţie pentru sufletele aflate în grija Salvaţi Copiii”, ne-a spus Gabriela Crainic, creatoarea conceptului Let’s Chocolate în Timişoara.

interviu presa campanie 1 iunie let's chocolate

gabriela crainic let's chocolate

donatii salvati copiii let's chocolate

campanie 1 iunie let's chocolate

„Prin acţiunea noastră comună dorim să le atragem atenţia timişorenilor că fiecare poate avea un impact important în societate, chiar şi prin mici gesturi simbolice, zilnice, dacă acţionăm împreună. Există mulţi copii defavorizaţi în Timiş şi situaţia lor se întinde pe tot parcursul anului, nu doar de Paşti sau de Crăciun, atunci când suntem în mod tradiţional mai sensibili. Tocmai de aceea am îmbrăţişat iniţiativa Let’s Chocolate fără nicio ezitare”, explică Mihai Gafencu, Preşedintele Salvaţi Copiii Filiala Timiş.

asociata salvati copiii timisoara 1 iunie 2013

presedintele asociatiei salvati copiii

V-am povestit în repetate rânduri părerea noastră despre Let’s Chocolate, cu care am avut bucuria de a colabora încă de la deschidere. De aceea, vă asigurăm că, în schimbul donației simbolice pe care o veți face, veți fi răsplătiți cu o ciocolată cum nu ați mai gustat până acum, o ciocolată adevărată, din ingrediente nobile (vanilie Bourbon, unt pur de cacao, fără conservanţi), creaţia lui Joel Patouillard, maestru ciocolatier decorat Meilleur Ouvrier de France – cel mai bun artizan francez – încă din 1986.

let's chocolate timisoara praline

ciocolata let's chocolate timisoara

De aveți drum prin Mall zilele astea, vă îndemnăm să treceți pe la Ciocolateria Let’s Chocolate (situată la parter) și să dăruiți bucurie copiilor defavorizați, primind în același timp cel mai dulce dar de care se poate bucura omul: ciocolata 😉

let's chocolate iulius mall timisoara

campanie 1 iunie  let's chocolate

Let's Chocolate

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul