Terasa Casa Voastră, o oază de linişte în mijlocul Timişoarei

Casa Voastră
Timișoara

Aglomeraţia oraşului, zilele toride de vară, stresul şi munca intensă, ne fac să tânjim tot mai mult după o oază de linişte şi relaxare în care să uităm de tot ce ne ocupă mintea în timpul zilei. La Casa Voastră am descoperit un astfel de loc.

Terasa Casa Voastra

Intrare Casa Voastra

În momentul când păşeşti pragul terasei, simţi că poţi, în sfârşit, să respiri. După toată agitaţia citadină, e ca şi cum ai pătrunde într-o altă lume, secretă, destinată cunoscătorilor. E o lume cu alt ritm, dictat de frunzele care se leagană în vânt, aburul leneş al mâncării fierbinţi, susurul apei. Ieşind din agitaţia cotidiană pătrunzi într-un univers intim şi plin de armonie, unde ai ocazia să te desfeţi cu bucurii simple: razele aurii ale soarelui facându-şi loc printre ramuri înverzite, răcoarea cortinei de viţă de vie, o mâncare delicioasă, savurată împreună cu oameni dragi alături.

Spatiu verde pe terasa la Casa Voastra

Fantana terasa Casa Voastra

Pe terasa la Restaurantul Casa Voastra

Terasa Casa Voastră e un loc spaţios, cu cărări şerpuite de piatră, un loc în mijlocul naturii, plin de verdeaţă. E locul ideal unde să evadezi din fierbinţeala soarelui, la umbra nucilor care se înalţă îndrăzneţi spre cer sau a salcâmilor bătrâni cu ramurile plângătoare.

Terasa Casa Voastră se întinde pe 600 mp, cuprinzând:

 • 7 pavilioane acoperite, a câte 8 locuri fiecare, înconjurate de brăduţi şi gard viu.
 • O terasă elegantă de 20 de locuri, acoperită cu viţă de vie şi luminată de candele parfumate, înconjurată de lavandă, rozmarin, mentă şi busuioc.
 • Un foişor din lemn de 40 de locuri în care vă puteţi relaxa ascultând sunetul apei din cascada de lemn, foişor dotat cu sistem de răcire (cu vapori de apă) pentru zilele toride şi cu încălzitoare de gradină pentru zilele răcoroase.

Foisor pe terasa Restaurantului Casa Voastra

Terasa Restaurantului Casa Voastra

Pe terasa la Casa Voastra

După spusele clienţilor, aici se poate savura cel mai bun gulaș din oras, cele mai mari sarmale, gătite în oală de pământ la foc molcom, ciorbă în pâine, pâine făcută în casă cu făină bio şi seminţe şi mămăligă tare de o tai cu aţa. Pentru cei care vor să încerce ceva nou, vă recomandăm specialităţile “Hot Stone”, ideale pentru vară, fără adaos de grăsimi.

Pranz pe terasa restaurantului Casa Voastra

Poate vă întrebaţi ce-au avut în gând cei care au plăsmuit această terasă. În primul rând, o îmbinare armonioasă a celor trei elemente: pământ, apă, foc. Cei care vin aici în după-amiezele fierbinţi, ori în atmosfera nocturnă, pot observa mirajul naturii pendulând între roua proaspată a dimineţii şi liniştea nopţii răcoroase.

Apoi, alt gând a fost crearea unui spaţiu de poveste, un tărâm de basm cu fântâni din lut ars în care apa susură voios la umbra nucului, cu focul lumânărilor calde strecurate printre frunzele de brad, cu pământ reavăn din care au răsărit flori multicolore.

Gradina de vara la Casa Voastra

Flori pe terasa restaurantului Casa Voastra

Terasa de vara a Restaurantului Casa Voastra

Decor de vara pe terasa

Spatii verzi pe terasa la Casa Voastra

Flori pe terasa la Casa Voastra

Liniste si relaxare la Casa Voastra

Decor pe terasa restaurantului Casa Voastra

Restaurant Casa Voastra

Umbra pe terasa restaurantului Casa Voastra

Flori si culoare pe terasa la Casa Voastra

Flori si culoare pe terasa la Casa Voastra

Oaspeţii care vor păşi pragul acestui loc vor putea aprecia truda cu care a fost aşezată fiecare cărămidă la baza fântânii cu oale de lut, grija cu care a fost aranjată pe marginea lacului fiecare piatră culeasă din râu şi atenţia cu care a fost plantat fiecare fir de iarbă şi fiecare floare.

Casa Voastră

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] de ultimele raze calde ale soarelui, împreună cu Ratatoullia, am decis să luăm prânzul pe terasa Restaurantului Casa cu flori, mai exact, pe acoperişul restaurantului, unde chiar dacă e zonă […]

Comentarii

Claudiu

12 July 2012 at 22:26

Gulas bun? O sa trec sa incerc; dar varza a la cluj aveti idee pe unde se face in oras?

bogdan

22 July 2012 at 18:40

Nu recomand, servire defectuoasa, mancare putina si nu pe masura asteptarilor (poate era nervos bucatarul)

  lavi

  11 September 2012 at 18:20

  sau poate erai tu nervos:)

  Andreea

  4 November 2012 at 11:00

  Nu cred ca era nervos bucatarul, asa e tot timpul. Mancarea slaba, fara gust, iar serviciile……lasa foarte mult de dorit. Preturile nu se justifica in raport cu ce am primit, si cat am asteptat. Nici locatia nu este asa de mirifica: scaunele erau rupte, masa nu era dreapta, se misca in continuu, pavaj scos…….Noi sigur nu mai revenim

lavi

11 September 2012 at 18:37

marncare e foarte gustoasa si proaspata,lucru care il gasesti tot mai rar la restaurantele din ziua de azi.Eu manac aproape zilnic acolo si pana acuma nu m-au dezamagit.V-as sfatui sa incercati “hot stone-ul” ,e ceva senzational ,mi-am preparat singura carnea pe o piatra incinsa….eu zic sa incercati ca merita!!!

Dana

14 September 2012 at 20:44

da, gulasul este foarte bun !!! eu am mancat acolo si mi-a placut foarte mult!
chiar merita sa incerci,Claudiu

Oana Radomir

24 April 2013 at 14:56

Salata Cezar cu creveti: 4-5 creveti care nu au fost decorticati, bucati mari de castravete necuratat, 1 bucata cotor de varza (literalmente), salata verde din belsug…nespalata (efectiv cu urme de noroi pe ea) + 2h de asteptat dupa acest deliciu.

Recomand cu incredere. NOT!

  Nuți Foame

  24 April 2013 at 15:02

  Se poate. Eu am fost acolo o singură dată, am încercat hot stone dar nu m-a dat pe spate. Mulți sunt însă de părere că meniul zilei pe care îl au e ok.

  Mulțam de feedback oricum. 🙂

  roxana Mihai

  6 July 2013 at 0:05

  Mergeam la acest restaurant pt mancarea buna care era candva… pt k acum s a schimbat tot. Imi este scarba de ei. La inceput aveau salatele superbe…gustoase satioase foarte ok. Insa pe parcurs au inceput sa scada din gramajul carnii si sa mai taie din ingrediente. Ciorbele sunt apa chioara. Cand ma gandesc ca faceam reclama acestui restaurant imi e jena pt k imi “fortam” familia si prietenii sa mancam acolo. Am comandat pui cu migdale pt k mancasem la ei cu 6 luni in urma; dar pt k acel bucatar de atunci a plecat bineinteles k mie mi au adus o tocanita oribila… numa piept de curcan la gratar nu era. Proasta organizare…servire… nu recomand

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul