Concurs: Trimite reţeta perfectă şi câştigă o bucătărie

Knorr şi Retetaperfecta.ro te invită la concursul “Ispita Culinară”, o provocare pentru toţi pasionaţii de gătit.

Pregăteşte o reţetă delicioasă, prezint-o cât mai frumos, fotografiaz-o şi înscrie-o în concurs pe site-ul retetaperfecta.ro. Poţi câştiga o  bucătărie Mobexpert nou-nouţă!

Ispita Culinara

Ce înseamnă reţeta perfectă?

Aici rămâne la imaginaţia, inspiraţia şi îndemânarea ta să găseşti îmbinarea potrivită între arome şi să prezinţi preparatul într-un mod deosebit, care să cucerească musafirii.

Îţi dezvăluim ce caută juriul:

 “Noi credem că rețeta perfectă e cea care poate transforma un pumn de orez și două pulpe de pui într-o experiență magică. Dar şi cea care merge la fix, în momentul în care ai nevoie de ea. E cea care poate impresiona un musafir mofturos, dar și cea care se gătește ușor și rapid, cu ce ingrediente ai prin frigider. Rețeta perfectă poate lua atâtea forme, câte gusturi sunt pe lume și fiecare bucătar are una de suflet.

Noi o căutăm pe cea mai inspirată dintre toate.”

Cine sunt musafirii?

Ai de cucerit 3 musafiri pricepuţi deopotrivă la gătit şi la mâncat: Ionuţ Toma, Edith Frîncu şi Cristian Borod. Fiind trei la număr, fiecare are gusturi diferite, deci e nevoie să dai dovadă de inspiraţie şi intuiţie pentru a le face pe plac!

Regulament concurs

Prima etapă este Degustarea şi are loc între 5-25 noiembrie. Alege cea mai îmbietoare reţetă pe care-o ştii şi înscrie-o în concurs! Musafirii o vor evalua, iar nota acordată va însemna 50% din punctajul final. Restul de 50% rămâne în seama prietenilor tăi de pe Facebook,  pe care trebuie să-i impresionezi şi să-i convingi să-ţi voteze reţeta, cu un “Like”. Dacă nota finală îţi propulsează reţeta în primele 20, poţi intra în runda următoare.

A doua etapă, Găteala Finală, are între 26 noiembrie – 21 decembrie. Acum e acum! Fiecare dintre cei trei musafiri îţi va face o “vizită” pe nepusă masă, anunţându-te doar în săptămâna vizitei, prin e-mail. Tu va trebui să găseşti cea mai potrivită reţetă şi pentru ocazie, dar şi pentru mofturile culinare ale invitatului.

Regulamentul complet al concursului îl găseşti pe http://www.retetaperfecta.ro/wp-content/uploads/regulament.pdf

Premiile

Dacă reuşeşti să-i uimeşti pe toţi cu invenţiile tale culinare, răsplata va fi pe măsură: o bucătărie Mobexpert, cadrul ideal pentru a-ţi exersa pasiunea pentru gătit.

Cei 20 de finalisti primesc plase cu produse Knorr iar fiecare al 10-lea înscris în concurs câştigă o cană personalizată.

Îţi dorim mult succes şi inspiraţie la gătit!

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul