Helios Sports Club – îmbinarea perfectă între sport și mâncare

Sports Bar Helios
Timișoara

Helios Sport Club propune varianta ideală prin care putem combina activitățile sportive cu produse delicioase.

Despre Helios Sports Bar

Helios Sport este o afacere de familie crescută cu mult drag și dedicație de-a lungul anilor. Au început acum 5 ani cu 3 terenuri de tenis pe care le-au acoperit ulterior cu balon. Au pus apoi în funcțiune terenul de minifotbal, si el cu balon, iar anul trecut au inaugurat cele doua terenuri de squash. În tot acest timp a existat un bar care a funcționat însă de curând și-au propus să ofere mai mult clienților lor, și anume un sports bar. Așadar, pe lângă posibilitatea de a viziona meciurile la cele 5 televizoare cu ecran plat, ei oferă de curând și preparate delicioase la prețuri foarte accesibile. Practic acesta este dedicat clienților tineri și activi care sunt mereu în mișcare și dornici să îmbine utilul cu plăcutul, fără a face rabat de la calitate însă.

Helios Sports Bar este alegerea perfectă atât pentru cei care doresc să petreacă seri relaxante cu prietenii vizionând un meci sau pur și simplu să iasă la o poveste și la o bere. Și pentru cei care lucrează în corporații Helios este opțiunea potrivită pentru un prânz delicios mai ales dacă sunteți contracronometru și aveți nevoie de ceva rapid, gustos cu produse care nu fac rabat de la calitate.

Sport bar

sports bar

Bar Helios

Helios bar

Helios Sports Bar

terasa helios

Mâncarea la Helios

În ceea ce privește produsele pe care le puteți găsi la Helios Sports Club, acestea sunt delicioase, de calitate și diverse. Din meniu fac parte: cheeseburgeri, paste, mix grill-uri, cârnați și multe altele. Meniul cuprinde însă și alte preparate care nu se încadrează neapărat într-un anumit specific anume. Pentru cei care doresc să se mențină în formă, pot opta pentru preparate din piept de pui la grătar cu salată sau Wrap-ul Helios și o mulțime de legume proaspete și delicioase. Ei și-au propus ca în fiecare lună să introducă în meniu cel puțin un produs nou pe care să îl păstreze, dacă are succes.

Meniu Helios Timisoara

Wrap Helios

Wrap cu piept de pui

Limonadă de căpșuni

Limo capsuni

Evenimente la Helios Sports Bar

Pe lângă preparatele pe care le servesc în fiecare zi, ei organizează și petreceri private cu meniuri la cerere și cu orice temă sau specific. Toate ingredientele folosite sunt proaspete și de cea mai bună calitate iar modul de preparare a produselor servite este unic în oraș. Nici la capitolul prețuri Helios Sports Bar nu stă rău, acestea fiind foarte accesibile, mai ales în raport cu porțiile mari și ingredientele folosite.

În cazul în care doriți să organizați la ei un eveniment, ei pun la dispoziție 3 tipuri de meniu însă rămân flexibili la cerințele și gusturile clienților așa că ele pot fi adaptate nevoilor voastre.

Meniu evenimente Helios

Pe timp de vară există și o terasă frumos amenajată în aer liber unde puteți savura niște aripioare alături de o bere rece în timp ce vizionați meciul echipei de fotbal preferate. Iar la capitolul planuri, cei de la Helios promit să introducă mai multe preparate făcute pe grill pentru momentul când vor avea și terasa deschisă.

Terasa Helios

De preparatele delicioase de aici vă puteți bucura în fiecare zi între orele 12-22.

Helios Sports Bar este deschis recent și se adresează celor tineri și activi, celor care doresc o masă sățioasă și delicioasă după fotbal, tenis sau squash și pentru cei din multinaționale care sunt mai tot timpul pe fugă, dar nu doresc să facă rabat de la calitate. Nu în ultimul rând, se adresează celor care locuiesc în zonă și care caută un loc pentru peterecerea timpului liber în mijlocul prietenilor sau care sunt pasionați de preparatele bucătăriei americane.

Printre planurile de viitor ale celor de la Helios se numără o mai mare varietate de preparate în meniu, în funcție de preferințele celor care le trec pragul.

Așadar, de sunteți în căutarea unui Sports Bar unde vă puteți uita la un meci alături de prieteni într-o atmosferă relaxată, sau poate doar în căutare de o masă rapidă și delicioasă, aveți acum opțiunea Helios Sports Bar.

Sports Bar Helios

Adresă:
str. Iosif Bulbuca 21
Website:

Comentarii

victor pena

27 March 2014 at 0:28

hmm. merg la Helios, au o baza buna, dar mancare nu as incadra-o la sanatoasa. poate la satioasa, dar burgerii si cartofii prajiti, alaturi de snitele si cascavaluri pane nu cred ca au ce cauta aici, si astea sunt cam principalele promovate.
pe langa asta, acolo unde se mananca se si fumeaza in draci. la fix pentru cand vii cu pulsul de 170 de pe teren sa inhalezi direct un fum de tigara de calitate.
daca nu faceti o autocenzura a articolelor si nu garantati pentru ceea ce scrieti, va veti pierde credibilitatea.
si mai ceva, de obicei oamenii merg sa fie serviti la restaurante, nu sa serveasca ei pranzul, decat daca nu cumva in pauza de masa se angajeaza temporar acolo pentru a servi altora mancarea.

  Nuți Foame

  27 March 2014 at 9:48

  Victor, acest articol este în categoria advertoriale. Adică acea categorie unde restaurantele se pot promova în rândul cititorilor noștri prin articole care nu au nimic legat de părerea NOASTRĂ despre acel local/mâncare.

  Acum, legat de mâncare, nici eu personal nu încadrez burgerii și restul preparatelor menționate de tine la categoria mâncare sănătoasă, însă în articol nici nu apare cuvântul sănătos. Sunt folosite adjective de genul sățios, delicios etc. Plus că sunt convinsă că apar pe meniu din cauza cererii celor care vin acolo.

  Partea cu fumatul e probabil foarte neplăcută, mai ales că e vorba de un teren de sport. Noi taxăm de fiecare dată locurile unde găsim fum atunci când mâncăm, însă repet, acest articol nu este o recenzie.

  Iar legat de autocenzura de care vorbești tu, eu personal scriu ceea ce cred și gândesc despre localurile pe care le vizitez. E vorba de mâncare, deci e subiectiv și variază totul de la persoană la persoană. Tu se poate să fi fost undeva și să fi avut o experiență nemaipomenită, pe când eu am avut una oribilă și invers. Foodcrew.ro nu este un site de cenzură și autocenzură, ci un loc în care se spun povești prezentate de oameni simpli care mănâncă în oraș, și nu de bucătari.

  Iar legat de a servi/a lua, ai dreptate.:)

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul