”Deserturi Magice cu Prăjiturela” este premiera fermecătoare din septembrie, la TV Paprika

O nouă producție autohtonă, plină de savoare și arome, debutează luna aceasta la TV Paprika: sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:30. Călătoria gustativă incitantă este ghidată de Mihaela Sava, cunoscută drept Prăjiturela și îi poartă numele, Deserturi Magice cu Prăjiturela.

 

Fiecare episod din primul sezon este o combinație delicioasă între vechi și nou, combinând rețete moștenite de Prăjiturela de la mama sau de la bunici, dar și idei noi și surprinzătoare, pline de inovație – combinații de ingrediente la care nu ne așteptăm. Rezultatele sunt deserturi savuroase, pline de culoare și care nu necesită prea mult timp de preparare, ceea ce e minunat, având în vedere criza constantă de timp în care ne aflăm.

Fiecare rețetă e grozavă și pentru petreceri și reuniuni cu cei apropiați, pentru că Mihaela propune și o băutură special aleasă care va scoate în evidență aromele din deserturi.

Deserturi Magice cu Prajiturela

„Deserturi Magice cu Prăjiturela” este o emisiune aproape vrăjitorească: te poate transforma dintr-o persoană care găsește gătitul drept o activitate intimidantă, într-o persoană care poate crea cu libertate și încredere în propria bucătărie, preparate demne de maeștri cofetari sau patiseri. În episoadele noii emisiuni de la TV Paprika, Prăjiturela oferă sfaturi prețioase despre cum să-i atragem pe copii cu deserturi fantastice, dar și pe adulți, cu cocktailuri rafinate, cu sau fără alcool.

Prăjiturela vine dintr-o carieră surprinzătoare, având în vedere umorul și căldura cu care vorbește despre gastronomie și viață: 15 ani petrecuți în domeniul militar, dintre care 10 a fost în paralel și food blogger. Momentul în care s-a îndrăgostit de zona culinară a fost în timpul unei burse la Budapesta, unde trebuia să împartă bucătăria cu studenți din toată lumea.

Inspirația îi vine din explorările lumilor noi, fie că e vorba de paginile cărților, fie că e vorba de călătorii în toată lumea sau de amintiri din copilărie și creativitate pură. Bucatele pregătite și propuse de ea sunt irezistibile, pline de culori încântătoare.

Deserturi Magice cu Prajiturela 2

Cu toate aceste influențe și inspirații, „Deserturi Magice cu Prăjiturela” nu este un simplu show culinar: este o adevărată experiență care te va purta într-o călătorie de neuitat, la început de toamnă. O să afli că poate fi simplu să pregătești o prăjitură cu care să te mândrești, că poate fi distractiv și un act creativ să organizezi o petrecere și că e extrem de satisfăcător să-i răsfeți pe cei dragi, cu creații ne neuitat.

Urmărește, în fiecare weekend, la TV Paprika, noua emisiune culinară, producție locală, de la ora 20:30, ”Deserturi magice cu Prăjiturela”.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul