TV Paprika aduce telespectatorilor ”Culoare în farfurie”

Noul show culinar de la TV Paprika este ”Culoare în farfurie” cu chef Radu Dumitrescu și se difuzează de luni până vineri, de la ora 21:00. Emisiunea este o producție locală a cărei temă principală este gătitul din ingrediente de sezon, mereu proaspete, care aduc savoare și culoare în fiecare preparat.

Pe parcursul celor 16 episoade, Radu Dumitrescu demonstrează – alături de invitații săi – că ingrediente aflate la îndemâna oricărui telespectator, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea. 

Printre invitații emisiunii se numără chefi și antreprenori din domeniul HoReCa, dar și vedete precum Adina Buzatu, Cori Grămescu sau actorul Constantin Cotimanis. 

Radu gătește – în unul dintre episoade – împreună cu Dragoș Gurăroșie, omul din spatele festivalurilor BurgerFest și Bucharest Craft Beer Festival. Cei doi prepară Grilled cheese cu păstrăv afumat, preparatul ideal pentru un mic dejun consistent sau un prânz luat în fugă. 

Ioan Bebeșelea, bucătar-șef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, și Radu gătesc ochiuri în tocană de ceapă, o rețetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar șase ingrediente – ceapă, roșii, ouă, sare, piper și cimbru.

Cu Andrei Isac, care are un restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – face omletă pufoasă cu trufe, la care ingredientul secret este cartoful fermentat timp de 5 zile în apă cu sare.

Antreprenoarea Valentina Ion va găti în emisiune cu făină albastră, omul de radio Ciprian Muntele va face o supă ușoară de roșii cu ardei copți, iar Chef Mihai Toader – unul dintre primii concurenți ai Masterchef – prezintă o veche rețetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă  de la bătrânii care încă o mai gătesc.

Noua emisiune TV Paprika te va învăța să alegi întotdeauna ingrediente de sezon pentru preparate culinare de excepție. Radu va aduce distracția și sfaturile  cele mai utile ca mâncărurile să iasă delicioase! 

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul