Adaugă ”Culoare în farfurie” cu chef Radu Dumitrescu, la TV Paprika, de luni până vineri

Rețete gustoase din ingrediente de sezon prind culoare la TV Paprika, gătite alături de invitați din industrie și antreprenori, dar și vedete din alte domenii, precum actorul Constantin Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu, stilista Adina Buzatu.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 21:00, urmărește TV Paprika și află secretele gastronomice pentru ca și mâncărurile tale să prindă culoare în farfurie! „Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale.

Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă – printre altele – Risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, Conopida en papillotte cu pastrav afumat și hrean sau Cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale. 

Alături de actorul Constantin Cotimanis, chef Radu gătește delicioasele Brașovence pane a la Bebe. Ingredientele vi le spunem noi mai jos, iar modul de preparare îl aflați urmărind emisiunea ”Culoare în farfurie” la TV Paprika!

Mult îndrăgitele clătite pot avea un alt gust pentru oricine iubește gastronomia și bucuria de a îmbina multitudinea de ingrediente și arome într-un preparat atât de simplu. Noi nu facem altceva decât să vă stârnim imaginația culinară de a face un preparat extraordinar și vă îndrumăm să începeți cu aceste ingrediente

  • Carne tocată de porc – 500 g 
  • Ceapă  –  2 buc 
  • Usturoi – 1 catel 
  • Mentă  – 2 g 
  • Busuioc – 3 g
  • Kechup- 50 ml 
  • Unt – 30 g 
  • Nucă – 10 g 
  • Ardei iute – 1 buc 
  • Smântână – 100 ml 
  • Ulei de floarea soarelui  400 ml
  • Pesmet auriu – 50 g 
  • Ouă – 2 buc 
  • Clătite : 2 ouă /100 g făina / 100 ml apă minerala 

Timpul aproximativ de preparare este de 30 de minute. 

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul