La Helios Sport Club se servește acum și meniul zilei

Sports Bar Helios
Timișoara

Când vine vorba de Helios Sport Club, majoritatea timișorenilor se gândesc la squash, tenis și activități sportive în general. Pentru amatori este deja cunoscut faptul că în cadrul complexului există și un restaurant. Dar noutatea cu care noi venim astăzi este că acum devine și o locație excelentă pentru meniul zilei.

Introdusă recent, opțiunea de meniul zilei prinde tracțiune. Cu porții gândite cât să sature orice pofticios, mâncare aleasă și preparate noi în fiecare săptămână, va fi cu siguranță o opțiune excelentă pentru prânz. Partea și mai bună este că se fac și livrări prin hipmenu.ro sau prin eucemananc.ro.

Meniul zilei la Helios Sport Club

Dacă sunteți curioși cam ce se servește în general la meniul zilei, vă dăm și un exemplu.

La felul I avem o supă cremă de broccoli cu fulgi de parmezan. Cremoasă ca și consistență, servită cu câteva crutoane și fulgi de parmezan deasupra, e pregătită caldă pentru clienții înfometați.

Supa crema de broccoli Helios Sport

La felul II s-a gătit o ruladă de pui umplută cu dovlecel și mozzarela, iar la exterior învelită cu bacon crocant. Lângă rulada de pui s-au savurat un mix colorat și aromat, format din legume proaspete la cuptor: ciuperci, ardei, cartofi, roșii cherry, vinete, dovlecel și morcovi. Un preparat foarte plăcut vizual, consistent și excelent în raportul calitate-preț.

Rulada de pui cu legume la cuptor

Servirea în restaurant se face rapid și eficient. Prețul unui astfel de meniu este de 18 lei, la care se adaugă transportul în funcție de zona de livrare, dacă este cazul. Meniul este anunțat săptămânal atât pe site-ul Helios Sport cât și pe pagina lor de Facebook unde puteți vedea și poze cu preparatele. Ca să vă faceți o idee cam ce fel de preparate servesc în mod normal, iată ce puteți servi săptămâna aceasta:

Luni:
Salată cu rucola, valeriană, spanac, salată verde, roșii cherry și prosciutto crudo
Ceafa de porc marinată cu bere și salvie, servite cu sote de ciuperci

Marți:
Supă cremă de rădăcinoase cu merișoare și brânza de capră
Schnitzel de porc servit cu wedges

Miercuri:
Supă cremă de mazăre și țelină
Pulpe de pui dezosate cu sos de lime, chilly și miere servite cu orez basmati cu lime și coriandru (preparat nepicant)

Joi:
Supă cremă de țelina și gulie
Frigărui italienești cu piept de pui și rozmarin învelite în bacon, ceafă de porc cu boia, cârnăciori și legume, servite cu dovlecei gratinați cu parmezan

Vineri:
Supă cremă de legume
Gnocchi cu sos bolognese de vită și porc

Iar în cazul în care o simplă expunere a meniului nu vă convinge, poate niște poze cu preparatele servite deja la meniul zilei vă vor stârni curiozitatea.

Helios Sport Meniul Zilei

Noi zicem că atunci când alegi o locație pentru a servi prânzul, să ai opțiunea de meniul zilei este foarte important. Mai mult, atunci când servești ceva la meniul zilei, în general apreciezi dacă mâncarea e la o calitate bună, prețul e accesibil și cantitatea suficientă. Sunt niște cerințe care pentru clienți par simple, iar pentru restaurant reprezintă o adevărată provocare.

Dacă ați încercat și voi meniul zilei la Helios Sport Club, lăsați-ne un comentariu în secțiunea de mai jos și spuneți-ne cum vi s-a părut și ce ați schimba.

Pentru voi cum arată meniul zilei perfect?

Sports Bar Helios

Adresă:
str. Iosif Bulbuca 21
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul