Exuberanța primăverii a venit și la Belvedere, restaurantul de cinci stele situat în centrul Timișoarei. Maestrul Asen Asenov ne atrage și de această dată cu un meniu original, combinații neobișnuite de gusturi și rețete fusion pentru cei care vor să fie surprinși.
Avem de ales între patru mâncăruri ușoare, sănătoase, pe bază de ingrediente de sezon.
La acestea se adaugă un delicios preparat din carne de miel, pentru a simți savoarea sărbătorilor pascale.
Cremă de sparanghel și crutoane cu brânză pecorino – 19 lei
Paste din făină integrală cu măcriș, lobodă și brânză gorgonzola – 22 lei
Medalion din mușchi de miel cu sos din ceapă și usturoi verde, roșii și vin alb – 60 lei
Steak din piept de pui cu verdețuri de sezon, sos Morney și roșii uscate – 28 lei
Tartă de casă cu rubarbă și sorbet de ghimbir – 17 lei
Pentru că Paștele e cel mai frumos când îl petreci cu oamenii dragi, Restaurantul Belvedere a stabilit un Program Special pentru Zilele de Sărbători:
- În 4 mai, la Belvedere ora de închidere va fi 21:00 (dar se poate decala, în cazul în care tocmai atunci sunteți oaspeți).
- În 5 și 6 mai, Belvedere Restaurant va fi închis, ca să lase netulburată de ispite tihna petrecerii pascale în familie.
În tot acest răstimp însă, Lobby Bar va rămane deschis și va oferi pofticioșilor, alături de meniul său, deliciosul Meniu de Primăvară, între orele 12:00 – 20:00!
Jazz-ul culinar din inima Clujului | FoodCrew
[…] când personalul a fost mai mult decât amabil și a schimbat felul de mâncare cu unul nou. Mielul gătit mediu a doua oară, a fost pur și simplu: […]
FoodCrew – Un prânz la înălțime
[…] peste care am adăugat eu câteva lingurițe de dulceață. Am servit alături de garnitura de sparanghel, o garnitură ușoară, sănătoasă și […]
Nici un comentariu