Pizza delicioasă acum și într-un local de nefumători, în București

Pizza Dominium
București

Venită dintr-o poveste de succes din Polonia, Pizza Dominium urma să devină un punct de reper și pe scena pofticioșilor din București. Așadar, în mai puțin de 8 ani de la venirea pe piața românească, în 2007, există deja 5 restaurante Dominium în București și unul în Ploiești.

Dacă ați trecut pragul restaurantului de pe Calea Moșilor sau a celui din Afi Palace Cotroceni, sunteți deja familiari cu design-ul specific italienesc, tradițional și călduros.

Dominium Calea Mosilor

Încercând să imite o casă clasică italienească, locațiile sunt decorate în  culori calde. Veți regăsi cărămidă pe perete și fețele de mese deja cunoscute, albe cu carouri roșii. E o atmosferă plăcută și familială, care cât de curând se va regăsi în toate locațiile Dominium.

Dominium Afi Palace

Timp de 3 ani, ne-am bucurat cu toții de promoțiile lor cu 50% discount pentru toți ”prietenii” lor de pe Facebook. Totuși, chiar și în lipsa unor oferte promoționale, restaurantele Dominium sunt alegerea perfectă pentru o masă accesibilă.

Pizza lor cu blat subțire, regăsită în cele mai diverse combinații de ingrediente, a fost mereu un punct forte al restaurantului. Pe pizza de aici veți găsi ingediente felurite, pornind de la sos picant curry cu miere, midii, creveți, capere, roșii uscate și până la clasica mozzarella, peperoni sau prosciutto crudo. Va fi destul de greu să alegeți.

Dominium pizza

 Meniul complet este diversificat, având la alegere de la feluri de bază, paste, salate, pana la deserturi – cam toate preparatele de care s-ar putea să vă fie poftă într-un local cu specific italian.

 Și pentru că aveau deja o bază substanțială de prieteni virtuali care le-au devenit, ulterior, și clienți, au apelat la ajutorul lor pentru ultima decizie cu care ne-au surprins. Așadar, după ce au obținut sprijinul din online și au văzut un număr tot mai ridicat de familii cu copii care le-au trecut pragul, au făcut mișcarea finală și au transformat Dominium Obor în restaurant de nefumători.

Nouă tare ne mai place când vedem inițiative de genul acesta și apreciem când vedem că cei din restaurante sunt atenți la nevoile și cerințele clienților.

Așadar, aici nu veți găsi doar un spațiu aerisit și primitor, ci și spații de joacă special amenajate pentru copii. Aproape că te simți în vizită la cineva drag! E un sentiment frumos pe care au reușit să îl creeze și e apreciat de publicul de toate vârstele.

Indiferent că mergeți de dimineață pentru un mic-dejun copios, la prânz pentru oferta foarte bună pe care o au la Lunch Menu cu doar 15.9 lei sau savurați o porție de paste seara, la cină, ne veți da dreptate că restaurantul Dominium este un restaurant complet.

Meniu Dominium

De la meniu, la ambianță, servire și atitudinea față de client, cu siguranță e un spațiu în care vă veți simți bine alături de prieteni sau familie.

Dar să știți că veștile bune circulă în lanț și tocmai am aflat că în curând vom avea și a șaptea locație Pizza Dominium România, în Mega Mall. (zona Pantelimon)

Deci dacă aveți poftă de pizza savurată într-un loc în care nu se fumează, vă așteaptă restaurantul Dominium Obor. În ceea ce vă privește pe cei fumători, în toate celelalte locații Pizza Dominium vă veți putea bucura în continuare de preparate delicioase, fără a renunța la plăcerea nicotinei.

Pizza Dominium

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul