Surse de inspirație și noutăți din zona culinară

Dragi oameni pasionați de gastronomie, sub orice formă vă manifestați iubirea pentru mâncare, noi suntem convinși că veți fi interesați de câteva resurse pentru inspirație.

Dacă sunteți activi pe Instagram (sper că ne-ați dat follow de mult) cu siguranță veți iubi următoarele profiluri:

  • Food In The Air – o pagină grozavă pentru cei care iubesc să-și fotografieze mâncarea atunci când călătoresc. Imagini cu mâncare delicioasă prezentată în fundaluri de vis, plus un site cu tot felul de sfaturi despre unde să mănânci atunci când călătorești.

Food_In_the_air

  • The Infatuation – Sau FoodCrew de America, cum ne place nouă să le spunem. Sunt tăioși, haioși și găsesc mereu localuri excelente de mâncat. Dacă planificați vreo excursie în Statele Unite, aruncați un ochi pe site-ul lor și vedeți unde se mănâncă bine.

infatuation

  • Chef Gabriela Simion – Poate o cunoașteți din zona online, are un blog foarte drăguț, sau poate o știți de la Tv, a participat de curând la competiția Chefi la Cuțite. Nouă ne place contul ei de Instagram, e colorat și plin de mâncăruri senzaționale.

Chef_Gabriela

  • Yellow Menu – Dacă sunteți din București cu siguranță ați auzit de acest nou concept care promite să revoluționeze livrarea la domiciliu. Prietenii din capitală zic că e bun tare, iar la cum arată pozele de pe Instagram tindem să le dăm dreptate.

Yellow_Menu

Evenimente din zona culinară nu întârzie să apară. Cele pe care le așteptăm cu interes sunt:

  • Gourmet Festival – București, 3-5 iunie. Un eveniment în aer liber cu mâncăruri alese. De la street food, la fine dining, bere artizanală și vinuri de excepție, acest festival promite că va avea de toate.
  • Street Food Festival – Aleea Stadionului din Cluj-Napoca, 7 – 10 Iulie 2016. Promite că va fi un eveniment de talie mondială, cu vendori care ne vor impresiona papilele gustative, activități de tot felul, un adevărat răsfăț pentru pasionații de gastronomie.

Și dacă tot vorbim despre evenimente, coacem și noi ceva frumos. Vă spunem mai multe cât de curând.

Dincolo de toate acestea, cred că putem să fim de acord că cea mai mare noutate este interzicerea fumatului în spații publice închise. Noi ne bucurăm că nu se mai fumează în restaurante, e absolut fabulos să simți cu adevărat mirosurile îmbietoare din farfurie. Voi ce părere aveți de această lege?

În cazul în care te interesează să aflii mai multe despre impactul fumatului și al alegerilor sănătoase în viața de zi cu zi, îți recomandăm să vizitezi Expoziția OUR BODY: Universul Interior. Poate avea un impact major asupra conștientizării importanției pe care nutriția și sportul o au în bunăstarea organismului.

Cam atât pentru moment, promitem să venim și cu alte noutăți și resurse pentru voi, iubitorii artei culinare.

Dacă știți și alte evenimente sau pagini inspiraționale, nu ezitați să ne lăsați un comentariu.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul